2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 63 پست
شاید دوس داشتنه یا وابستگی

نه. تا دچارش نشی نمیفهمی. وقتی چشمت کس دیگه رو‌نبینه و بعد گذشت ۲۰ سالم وقتی ببینیش قلبت مثه روز اول بزنه منظورمو میفهمی

جهنم خالیست تمام شیاطین همینجا روی زمین اند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید من همش احساس میکنم از یه سنی به بعد ادم دیگه عاشق نمیشه ای کاش یه نفر خلاف اینو به من ثابت میکر ...

عشق که سن نمیشناسه عزیزم بوقتش ایشالا میاد سراغت

شاید من همش احساس میکنم از یه سنی به بعد ادم دیگه عاشق نمیشه ای کاش یه نفر خلاف اینو به من ثابت میکر ...

خلافش وجود نداره

عقل انسان هرچی کامل تر میشه وابستگیش به مسائل دنیوی کمتر میشه 

من متاهلم البته باذعشق ازدواج کردم ولی الان هیجانش رفته

باید روی رابطه کار کنی و زحمت بکشی اگه عشق واقعی باشه هیجانشم زنده نگه داشته میشه

من به رفتار عشق مشکوکم - مضربی از نیاز در ناز است -در نگاهش دو شاه تاتاری- پشت پلکش هزار سرباز است من به رفتار عشق مشکوکم در دل مشت بسته اش چیزیست -رویه رویش شکوه شیراز است -پشت رویش قشون چنگیزیست 

فقط لطف خدا
باید روی رابطه کار کنی و زحمت بکشی اگه عشق واقعی باشه هیجانشم زنده نگه داشته میشه

من مخالف حرفتم.

هیجان ها همیشه زود از بین میرن

عشق واقعی باشه عاشق میمونی ولی بدون هیجان

اون آتیش تند اولیه از بین میره

اگرم عشق واقعی نباشه نفرت ب وجود میاد

بعد از ازدواج فک نکنم اکه قبلش حسی نباشه بعدش ب وجود بیاد

👍👍👍

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
من مخالف حرفتم. هیجان ها همیشه زود از بین میرن عشق واقعی باشه عاشق میمونی ولی بدون هیجان اون آتیش ...

اتیش تند از بین میره ولی هیجان نه. اگه هیجان تو رابطه از بین بره بعد صمیمیت و نزدیکی هم از بین میره و کل رابطه از هم میپاشه. 

عشق بعد ازدواج خیلی کم پیش میاد که واسه من بعد ۵سال فعلابوجود نیومده فقط دوس داشتن معمولی وعادت کردن ...

☹☹☹☹😔😔😔

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
اصلا رو‌ موضوعی ب اسم عشق زیاد حساب نکن چون عشق ی دوره داره ک کم کم هیجانش از بین میره

اوهووم شاید بد مطرحش کردم ...

منظور اون کششی که به یک مرد به عنوان همسر و شریک زندگی پیدا میشه بود..‌

این‌برام خیلی مهمه