میاد؟؟؟ اگه بوجود میاد کدومش مطمئن تره عشق قبل یا بعد از ازدواج...
لطفا جواب بدین چون خیلی فکرمو درگیر کرده..
ممنون
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من به رفتار عشق مشکوکم - مضربی از نیاز در ناز است -در نگاهش دو شاه تاتاری- پشت پلکش هزار سرباز است من به رفتار عشق مشکوکم در دل مشت بسته اش چیزیست -رویه رویش شکوه شیراز است -پشت رویش قشون چنگیزیست
بعد از ازدواج فک نکنم اکه قبلش حسی نباشه بعدش ب وجود بیاد
👍👍👍
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد
عشق بعد ازدواج خیلی کم پیش میاد که واسه من بعد ۵سال فعلابوجود نیومده فقط دوس داشتن معمولی وعادت کردن ...
☹☹☹☹😔😔😔
اصلا رو موضوعی ب اسم عشق زیاد حساب نکن چون عشق ی دوره داره ک کم کم هیجانش از بین میره
اوهووم شاید بد مطرحش کردم ...
منظور اون کششی که به یک مرد به عنوان همسر و شریک زندگی پیدا میشه بود..
اینبرام خیلی مهمه