2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 63 پست
👍👍👍

اینم بگم این قضیه برای زن و مرد یه کمی متفاوته قبل ازدواج حتما باید شدت دوست داشتن و علاقه مردها بیشتر باشه و بعد ازدواج این خانومها هستن که باید اتیش این عشق رو روشن نگه دارن البته این تجربه منه . 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
بنظرم عشق و علاقه بعد از ازدواج مطمعن تره🤔🤔 یا بهتر بگم پایداریش بیشتره!!!!! افرادی ک دیدم، اینو ...

و به نظرم این عشق منطقی تره درسته؟؟

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله رسیدم. ۱۴ ساله

عشقتون پایدار🤲🤲🤲

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
و به نظرم این عشق منطقی تره درسته؟؟

بله! دقیقا!!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
باور نمیکنم

واااا ...

یعنی چه؟؟؟ الکی که نمیگن..

شاید دیدتون زیادی منفیه که اینجوری فکر میکنین🤔🤔🤔

خلافش وجود نداره عقل انسان هرچی کامل تر میشه وابستگیش به مسائل دنیوی کمتر میشه 

👍👍👍👍👍

من به رفتار عشق مشکوکم - مضربی از نیاز در ناز است -در نگاهش دو شاه تاتاری- پشت پلکش هزار سرباز است م ...

عالی😉👏👏👏👏👏

یک تنه اعتقادات به عشق رو ترکوندی که گلممممم😉😉😉😉😂😂😂

اینم بگم این قضیه برای زن و مرد یه کمی متفاوته قبل ازدواج حتما باید شدت دوست داشتن و علاقه مردها بیش ...

اره درسته...

مرد باید قبل از ازدواج خانوم رو دوست داشته باشه..

سوال من درمورد یک خانوم بود که کی عشق و دوست داشتن در اون پیدا میشه

ممنون از تاکیدتون😉😉😉

اره درسته... مرد باید قبل از ازدواج خانوم رو دوست داشته باشه.. سوال من درمورد یک خانوم بود که کی ع ...

دقیقا چون خیل ی موضوع مهمی هست یه خانوم قبل ازدواج یه علاقه نسبی توام با احترام داشته باشه کافیه

دقیقا چون خیل ی موضوع مهمی هست یه خانوم قبل ازدواج یه علاقه نسبی توام با احترام داشته باشه کافیه

خیلی لطف کردین نیاز داشتم یکی اینو بهم یادآوری کنه...

چون همش فکر میکنم نکنه کم کاری از منه که طرف مقابلم ناامید شه ...

ولی الان متوجه شدم همون به قول شما علاقه نسبی کافیه...

ممکنه بیاد  ممکنه نیاد 

عادت  دوست داشتن  هم زیستی مسالمت آمیر     وابستگی   هوس   مسئولیت پذیری   تعهد    اینا چیزایی هستن که با عشق فرق میکنن  ....

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
خیلی لطف کردین نیاز داشتم یکی اینو بهم یادآوری کنه...  چون همش فکر میکنم نکنه کم کاری از منه ک ...

انشالا بهترین بخت و قسمت تو طالعت رقم بخوره عزیزم .