2777
2789

همسایه بود خیلی بد نگاه میکرد نیششم همیشه باز بود دیگه بعد از چندوقت نتونستم خودمو کنترل کنم رفتم از کنارش رد شدم تُف کردم جلو پاش دیگه نگام نکرد ازاون روز

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه بود خیلی بد نگاه میکرد نیششم همیشه باز بود دیگه بعد از چندوقت نتونستم خودمو کنترل کنم رفتم از ...

خوب کردی افرین

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

سر کار اول صب یکی از همکارا موقع سلام اینا گف ک اخ نمیدونی خانم فلانی من هر روز ب عشق سلام علیک با شما میام سر کار بس ک نازه.بعد از واکنشم دیگه صبا ندیدمش خخخ

اممم هیشی🙂

دوم دبیرستان بودم با دوستام میومدم خونه یه پیرمرده از کنارم رد میشد گفت لباتو بخورم

منو میگی هنگ کرده بودم

پیر خرررررفت  

من وقتی ازدواج کردم فک میکردم دیگه از متلک راحت میشم ولی الان هم متلک میندازن .دلم میخواد اون لحظه کیفمو بزنم تو صورتش .حالا منه بدبخت هم معمولیم نمیدونیم به اونایی که خیلی تیپ میزنن چی میگن

اول دبیرستان بودم تو کوچه مون داشتم میومدم .فک کن کوچولو بودم و تازه هد هم زده بودم با لباس مدرسه .یه موتوریه از کنار رد شد بعد برگشت دور زد اومد کنارم دستشو زد به پشتم و رفت . مردم از ترس