کلنا_عباسک_یا_زینب مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 69 عنوان دوقلو 402 بازدید | 20 پست سلاممیگم روشی هست ک با خوردن قرص بشه دوقلو داشت؟بجز آی وی اف و ای یو ای 1398/05/22 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alcohol عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 7728 قرص تحریک تخمک گذاری شاید باعث بشن مثل کلومیفن لتروزول و فک کنم متفورمین گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
کلنا_عباسک_یا_زینب مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 69 قرص تحریک تخمک گذاری شاید باعث بشن مثل کلومیفن لتروزول و فک کنم متفورمین ممنون برم دکتر بهم میده؟
کلنا_عباسک_یا_زینب مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 69 ولی ممکنه چندقلو بشه ما دوقلو نداریمولی خیلی دوقلو دوست دارم
alcohol عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 7728 ممنون برم دکتر بهم میده؟ اگه مشکل تخمک گذادی داسته باشی که بله قطعا میده اگه مشکل نداشته باشی و صرفا واسه چندقلوزایی بخوای رو نمیدونم بده یا روش دیگه ای باشه گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
کلنا_عباسک_یا_زینب مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 69 اگه مشکل تخمک گذادی داسته باشی که بله قطعا میده اگه مشکل نداشته باشی و صرفا واسه چندقلوزایی ب ... قبلا تنبلی تخمدان داشتم بهم متفورمین دادنحالا نمیدونم اوضاعم چطوره🤣ولی گفتم دکتر ک میرم برا چکاب بهشم بگیم ببینم جی میگه
alcohol عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 7728 قبلا تنبلی تخمدان داشتم بهم متفورمین دادن حالا نمیدونم اوضاعم چطوره🤣 ولی گفتم دکتر ک میرم برا چکا ... ممکنه چندقلو هم بشه ها کشش رو داری گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
کلنا_عباسک_یا_زینب مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 69 ممکنه چندقلو هم بشه ها کشش رو داری چند قلو ن...فقط دوقلو
alcohol عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 7728 چند قلو ن...فقط دوقلو فقط دوقلو باید ای وی اف کنی دوتا جنین انتقال بدی اونم شاید هردو بگیرن یا هیچکدون نگیرن یا یکی بگیره یکی نگیره گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
کلنا_عباسک_یا_زینب مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 69 فقط دوقلو باید ای وی اف کنی دوتا جنین انتقال بدی اونم شاید هردو بگیرن یا هیچکدون نگیرن یا یکی بگیره ... ممنونمباید برم ببینم دکتر چی میگه