2777
2789
عنوان

کم کردن dfi بالا

42892 بازدید | 96 پست

سلام دوستای گلم

دوست داشتم تجربیاتمو در مورد این موضوع در اختیار دوستان قرار بدم تا شاید بتونم کمی از نظر روحی بهشون کمک کنم و بدونن هیچوقت نباید سریع تسلیم بشن....

خوشبختی حالت طبیعی من است....💖

من برای سه سال اقدام به بارداری داشتم ولی هیچوقت اتفاق نیفتاد،هر دکتری هم رفتم یه عالمه قرص بهم میدادن و با این کار نه تنها مشکل حل نمیشد بلکه از نظر جسمی کاملا بهم میریختم و پریود کاملا منظم من به نامنظم تبدیل میشد،بعد از 3 سال یه خانوم دکتری برای ما ازمایش دی اف ای اسپرم نوشتن و درکمال ناباوری دیدیم این همه وقت مشکل از شوهرم بوده،یه ازمایش کاملا افتضاح از نظر شکل و تحرک و مقدار و دی اف ای 60

کلا مطالب تو نی نی سایت خوندم ولی خانوما یا ناامید بودن یا کسایی که بهشون مشاوره میدادن انرژی منفی بودن و بیشتر ناامیدشون میکردن،دکتر برای شوهر من انواع ویتامین و امپول سینال اف نوشتن و قرار شد سونوگرافی هم انجام بدن،خوشبختانه بعد از سونوگرافی مشخص شد واریکوسل و مشکلات مربوط به ب ی ض ه ندارن،ولی مکمل ها و امپول رو کامل و به موقع انجام دادن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم بهش بادوم و فندق میدادم اونم درحد 10 تا دونه در روز،یه مشت کوچیک تخم افتاب گردون،هر روز یه لیوان عرق کاسنی و شاطره،هفته ای دو روز اب هویج و تا دلتون بخواد سبزی خوردن،همسرم هر روز چندین بار روی ب ی ض ه هاش اب خنک میگرفت و من مطمئنم این عامل خیلی خیلی تاثیر گذار بود،الان بعد از 1 ماه و نیم دی اف ای همسرم شده 30،درصورتی که خیلیا میگفتن این عامل به هیچ عنوان تغییر نمیکنه،تعدادشم 11 میلیون بود ولی بعد از این مدت شده 36 میلیون....

مایی که دکتر جوابمون کرد که بتونیم حتی بچه داشته باشیم حتی با روش های کمکی الان دکتر میگه فولیک اسید بخورم چون الان باید منتظر بارداری باشم

دوستان من تجربه ی خیلی سخت و غم انگیزی تو این سه سال داشتم

این تاپیک رو فقط و فقط برای تسلیم نشدن و لحظه به لحظه امیدوار بودن پست کردم

امیدوارم بتونم کمک خیلی کوچیکی به شما دوستای گلم کرده باشم

دوستای گلم میخوام این تاپیک فقط انرژی مثبت و پر از امید باشه و اینکه اگه کسی تجربه ی خوبی داره حتما با بقیه درمیون بذاره تا بتونیم به بقیه هم کمک کنیم

ببخشید پر حرفی کردم🙏🙏🙏🙏🙏

دوستای گلم میخوام این تاپیک فقط انرژی مثبت و پر از امید باشه و اینکه اگه کسی تجربه ی خوبی داره حتما ...

سلام عزیزم درخواست دوستیمو قبول میکنی سوال دارم ازت مرسی

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
جوابتونو دادم عزیزم امیدوارم مفید بوده باشه🙏

عزیزم باردار شدی ؟؟

ماهم بعد 11سال ناباروری و بدبختی ای وی اف و سقط مکرر الان شوهرم دی اف داده که 58درصده و من کلا نااااامید شدم از زندگی .سنمون هم متاسفانه داره بالا میره برای باروری. خسته شدم دیگه . ایا درمان قطعی داره 

شوهرت دیگه ازمایش نداد ؟ 

عزیزم باردار شدی ؟؟ ماهم بعد 11سال ناباروری و بدبختی ای وی اف و سقط مکرر الان شوهرم دی اف داده که 5 ...

نه گلک ولی این ماه پریودم بدون هیچ مشکلی عقب افتاد امیدوارم تو یکی دو ماه اینده باردار بشم،شما هم اصلا خودتو ناراحت نکن ناامیدی یعنی چی،دی اف ای اونقدرا هم ترسناک نیست درمان داره اصلا ناراحت نباش