2777
2789
عنوان

اونایی ک‌پسر ۸ساله دارن بیان..

112 بازدید | 10 پست

پسرم ۸سالشه...اصلا حرف گوش نمیده..بدنش ضعیفه هر جوری بهش میگم غذا بخور شیر بخور میگه..یعتی حرف حرفه خودشع...میگم نرو خیابون میره..یا سر سفره انقد ادا درمیازه ...خیلی باهوشه اما گوش نمیده بهم..هر چی بهش میگم‌برو بابا.تو عقلت کمه..از بچگیشم بدغذا بود بردم آزمایش و سونو مشکلی نداره خداروشکر..اما اصلا گوش نمیده بهم😭😭😭

اللهی شکککرت

این بچه هارو باید بزنی شتکشون کنی یا اگ دلت نمیاد بی محلش کن غذا مذا درست نکن واسش انقد گشنه بمونه خودش بیاد سراغ غذا بگرده

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اشنایی داریم یه دختر ۸ ساله داره همینجوریه مامانش میگه اصلا حرف گوش نمیده میگه از نظر درسی هم ضعیفه میگه باهوش نیست صد بار یه چیز رو باید بهش بگه تا بفهمه خیلی شیطونه بدوبدو میکنه مامانش میگه ندو اصلا گوش نمیده انگار انرژیش زیاده 

دیگه واسه شما از سن تربیت گذشته حتما برید مشاور

هرنسخه ای رو نمیشه پیچید بزارید یه کارشناس بررسی کنه

الان اینجا یکی میگه بی محلی یکی میگه تنبیه یکی میگه کتک یکی نیگه نوازش

خدای من رفیقمه تنها غمخوارمه ارامشمو مدیون حضور پررنگشم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
این بچه هارو باید بزنی شتکشون کنی یا اگ دلت نمیاد بی محلش کن غذا مذا درست نکن واسش انقد گشنه بمونه خ ...

دلم‌نمیاد..اگه تا عروبم بهش چیزی ندی نمیگه گشنمه..من‌ناراحتم ک‌جوابمو‌میده

اللهی شکککرت
دلم‌نمیاد..اگه تا عروبم بهش چیزی ندی نمیگه گشنمه..من‌ناراحتم ک‌جوابمو‌میده

از اول ابهت نداشتی تو چشم بچت اگ الانم جلوشو نگیری بدتر میشه

ما نمونشو داریم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

به زور نمیشه بهش غذا داد زده میشه اندازه خودش میخوره

اما راه حل ها؛تزیین‌بچگونه غذاها خیلی کمک میکنه؛بهش میوه زیاد بده؛یه چیز هست به اسم سویق‍ سرچ کن اون خیلی برا رشد بچه ها مفیده کلا باعث استحکام استخوان ها و رشد میشه برای بزرگسال ها هم عالیه

انواع داره

سویق_گندم#سویق_سنجد# اینا برای این امر بکار میرن .بزن رو هشتگ ها یا سرچ کن

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

ولی من تو فامیلامون دیدم پدر ومادرهایی که سر بچه داد میزنن بچه بازم کار خودشو میکنه همین اشنامون که دختر ۸ ساله داره باباش دایم عصبانیه سرش داد میزنه یه فامیل دیگمون هم سر بچه داد میزنن بچه شیطونتر شده بنظرم  داد زدن جواب نمیده بچه ممکنه استرسی باربیاد و وقتی دایم داد بزنیم واسه بچه عادی میشه 

حتما يه مدا غذا مثل ماكاروني يا پيتزا رو بيستر از بقيه دوس داره 

تو هفته چندبار همونو درست كن حجم معدش زياد ميشه تا بلاخره عادت كنه به خوردن 

مولتي ويتامين بده برا اشتهاش اما تحت نظر دكتر برا دوزش 

برا خوردن هم اصلا اصرار نكن بهش كه بفهمه رو خوراكش حساسي

همه ي غذاهاسم تزيين كن