سلام . من ۲۵ سالمه .لیسانس مهندسی دانشگاه دولتیم چادریم . یه ساله فارغ التحصیل شدم .تو این یه سال دنبال کارم . جایی نمونده که نرفته باشم . از شمال تا جنوب شرق تا غرب تهرانو زیرپام گذاشتم ولی هیچی به هیچی. هزارجا فرم پر کردم . به کامپیوتر تقریبا مسلطم زبانمم خوبه روابط عمومیم خوبه ولی نمیدونم چرا هیجا نمیشه. فکر میکنم دلیل اصلی که رد میشم به خاطر چادرمه . تمام جاهایی که رفتم خصوصی بوده . مثلا یه جا بود که صراحتا گفتن من کارمند مذهبی لازم ندارم . یا یه جا دیگه بود گفت از کجا میای با چادر . من مذهبی خیلی خیلی معمولیم سفتو سخت نیستم. چادری به روزم ارایش دارم همیشه . کلا به سرو وضعم میرسم. امثال من بدون پارتیو که شرکتای دولتی راه نمیدن . شرکتای خصوصیم که اینجوریه . فقط یک ماه تو یه موسسه کار کردم که اونجا چادر اجباری بود . واقعا نمیدونم باید چیکار کنم . به شدت به کار نیاز دارم . شده در روز سه جا رفتم واسه مصاحبه که یکیش شمال شهر بوده یکیش جنوب . خیلی زجر میکشم تو مصاحبه ها .حتی تو مصاحبه ها گفتم که با چند ماه کاراموزی رایگان مشکل ندارم ولی هیچ . همش فکر میکنم اول که وارد یه جا میشم نگاها به چادرمه. مگه خدا نگفته از تو حرکت از من برکت ، پس چرا من هرچی چاله چولس سر راهم میذاره . دارم کم کم اعتقادامو از دست میدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون شرکتایی که شمارو به خاطر چادر رد میکنن حتما میخوان بدحجاب بگیرن و ازش سو استفاده کنن .وگرنه چه دلیلی داره به خاطر چادر رد کنن مگه توانمندی و سابقه کار مهم نیس؟
اینم خواهرانه میگم بهتون اگه واقعا چادر انتخاب خودتونه و دوسش دارین،چادر با ارایش درتضاده چون حرمت داره