2777
2789
عنوان

خسته شدم همش سرکوفت مامانم

309 بازدید | 8 پست

از ریمل حرف زدم یهو قیافش رف توهمپگفتم چیشد گف یاد درس خوندنت افتادم

چون کنکور دولتی قبول نشدم شهرخودم

متاهلم خونه خودم

پولم ندارم برم غیردولتی خرج خودمونو بزور میرسونیم نستاجریم

مادرم میگه چیشد ثبت نام کردی گفتم نه اوی که من برم بدون کنکورم میشه رفت.از بهمن میرم.چون میخام پول جورکنم و یه ترم پول بدم که بعدش قایمکی کنکور شرکت کنم و چندماهو بیکارم نباشم که بگن نتونستم.

همه نوه ها ازاد میرن به من میرسن تیکشون مال منه

چون پول کلاسو کتاب دارن من ندارم.و فقط خودم خوندم.چون بابا دارن که اجازه نده کسی چیزی بگه.چون پول دارن هرجاخاستن برن

من چه گناهی کردم بدبخت شوهرمم نداره.

چرا سرا تو زندگی همدیگس؟؟حداقل هستش هم لطفا تو روش نگید.من خودم ازدرون داغونم چیکارکنم نمیتونم چهرمم گرفته نشون بدم ها؟چکارکنم شوخم؟

اگر نصیحتی هم دارین بگین نه سرکوفت یا حرف ازگذشته😔😔😔

مگه پیام نورا و غیرانتفاعیا بدون کنکورم ندارن؟؟؟خب من الان اصلا انتخاب رشته نکنم هم میتونم برم دانسگاه ازاد هم میتونم سال دیگه کنکوربدم نه؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر تو فکر دانشگاه هستی  بخدا ب پیر  ب پیغمبر‌ خبریییی‌ نیست

میدونم

ولی انگار باید مدرکه باشه

خودمم میخام باشه چون پول کار دیگم ندارم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
میدونم ولی انگار باید مدرکه باشه خودمم میخام باشه چون پول کار دیگم ندارم

برو ی هنر یاد بگیر ... کاشت ناخن و امثالش. پول تو این هاست

من ارشد گرفتم اره مدرک دارم اما چون بچه دارم تو خونه تدریس  میکنم با کمک مامانم پولی هم توش نیست بدلیجات درست میکنم !!!!! 

برو ی هنر یاد بگیر ... کاشت ناخن و امثالش. پول تو این هاست من ارشد گرفتم اره مدرک دارم اما چون بچه ...

میخام 

تو مدرکت هس راحتی

من نرم میگن نتوتست ندلشت مخش نکشید شوهرکرد نرفت

میخام  تو مدرکت هس راحتی من نرم میگن نتوتست ندلشت مخش نکشید شوهرکرد نرفت

فک میکنی راحت بووود‌ حامله بودم میرفتم کلاس 

ادم ها زیاد زر میزنن  اگه فک کردن بلد بودن ی فکری ب حال خودشون میکردن 

دیدت‌ رو باز کن 

فک میکنی راحت بووود‌ حامله بودم میرفتم کلاس  ادم ها زیاد زر میزنن  اگه فک کردن بلد بودن ی ...

باز میکنم 

من اصلا به حرف کسی جلو نمیرم

چپن فکر خودمم ازاول تحصیل بوده دوس دارم درس بخونم نخونم حس میکنم ادم بدردنخوری هستم

چه کنم شانس منم شوهرم بدشانسی اورده