2777
2789
عنوان

اضافه وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست

[QUOTE=100819270]وایییی چه عالی من مشکلم همین شیرینیه لعنتی نمیتونم نخورم معتادم به شیرینی 😔😔 پیش چه دکتری باید بر ...[/QUOTE

من دکتر غدد بهم گفت بخرم .. من انقدر خوب شدم لب به شیرینی نمیزنم چون معده ام پس میزنه

[QUOTE=100819270]وایییی چه عالی من مشکلم همین شیرینیه لعنتی نمیتونم نخورم معتادم به شیرینی 😔😔 پیش ...

چو خوب ممنون از راهنماییت حتما میرم دکتر 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=100818898]خب اول كه علت دردش چيه؟ كش اومده زياد؟ سفت هم شده شونه ات؟ اگه نرمش شونه رو بلد نيس ...

١-شونه هات و جلو عقب كن و دايره بكش باهاشون، از دايره كوچيك شروع كن تا دايره بزرگ برسي، ٥ تا رو به جلو ٥ تا رو به عقب.

٢-يكي از دستات و مستقيم بگير جلوت و كف دستت رو به بالا باشه و با اون يكي دستت انگشتاي دستت كه رو به بالاست و بگير و بكشش به سمت عقب، اينم چند بار براي هر دو دست تكرار كن مثلا ٥ دقيقه هركدوم و نگه دار

٣-بشين روي صندلي گردنت و بيار پايين دستات و مستقيم روبه روت بگير دستات و ضربدري گره كن توي همديگه و تا ميتوني كش بده. 

من ن شیرینی میخورم ن چربی حتی ی ذره ولی چاق میشم

چه بد من همش ولع دارم مخصوصا وقتی عصبی میشم پر خوری عصبی دارم 

و متاسفانه از دست بچه ها و شوهر گرام من همیشه عصبیم 😐😐

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت