2777
2789
عنوان

اضافه وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه خواهرانه و مادرانه بخوايم جواب بديم نبايد بذاريم فردا بري مسابقه

مسابقه خیلی مهم هست.......5سال هست دارم تلاش میکنم برم مسابقه....... دارم دیوونه میشم......همش دارم‌گریه‌میکنم

میشه توضیح بدی این آمپول به چه درد میخوره 

من یکسال دکتر غدد و تغذیه رفتم لاغر نشدم دکترم این امپول و بهم داد یه دوره دو ماهه 9 کیلو کم کردم برگشت هم نداشت یه دارو برا لاغری مثل انسولین روزی چند واحد میزنم امپولش ازاده سیصد و شش تومن . میزنی اشتها نداری غذا بخوری . اگه شیرین بخوری بلافاصله بالا میاری 

مسابقه خیلی مهم هست.......5سال هست دارم تلاش میکنم برم مسابقه....... دارم دیوونه میشم......همش دارم‌ ...

خب اول كه علت دردش چيه؟ كش اومده زياد؟ سفت هم شده شونه ات؟ اگه نرمش شونه رو بلد نيستي بگوتا بهت بگم. آب گرم و ژل هاي ضد درد هم ميتونه كمك كنه

[QUOTE=100818898]خب اول كه علت دردش چيه؟ كش اومده زياد؟ سفت هم شده شونه ات؟ اگه نرمش شونه رو بلد نيستي بگوتا بهت بگم. ...[/QUOTEدیشب خیلی خسته بودم بد خوابیدم....سفت نشده

ممنون میشم نرمش شونه رو‌بگید

من یکسال دکتر غدد و تغذیه رفتم لاغر نشدم دکترم این امپول و بهم داد یه دوره دو ماهه 9 کیلو کم کردم بر ...

وایییی چه عالی من مشکلم همین شیرینیه لعنتی نمیتونم نخورم معتادم به شیرینی 😔😔

پیش چه دکتری باید برم تغدیه یا غدد 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
برو پیش متخصص تغذیه برنامه غذایی بگیر حساب شده کم کن وزنت رو  یه مربی هم بگیر ورزشای مناسب به ...

۳ بار رژیم گرفتم دوبارهم دمنوش خوب بود ول کردم دوباره برگشت اونقد رژیم گرفتم پوستم و موهام خراب شده داروی تقویتی هم میخورما ولی جواب نمیده

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏