2821
2789
عنوان

س و س ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 50 پست
ببین فقط یه کار کن من نتیجه دیدم . فقط و فقط سم پودری  تار و مار قرمز بخر بریز گوشه های خونت ...

واسه سوسک ریز آشپزخونه هم خوبه

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کابینت امسال زدیم. یعنی از بیرون بیاریم سم بزنن؟

اتفاقا مامان من هم وقتی سینک ظرفشویی رو عوض کردن سوسک ها اومدن  سمپاشی از بیرون اومدن کردن ولی فقط سوسکهای که داخل خونه هست میمیرن ولی اونهایی که از چاه میومد قشنگ زبر و زرنگ و سرحال بود فایده نداش

احتمالا از همون فاضلاب زیر سینک باشه من هر چی میگفتم همه میگفتن راه نداره از اینجا سه بار هم چسب زدن دورش فایده نداش

قشنگ بکن تو چاه بعد دورش رو پارچه پیچیدیم  بعد چسب پهن زدیم 

من حتی این جای ماشین لباسشویی هم همین کار رو کردم

سلام اینا از فاضلاب میان مایع سوسک کش قهرمان بخر بریز تو چاه ها هم دسشویی هم حمام و هم آشپزخونه .چاه ها رو درپوش بزار برای دسشویی هم.جلوی در دسشویی و حموم و دور چاه آشمزخونه رو اون پلاستیکش هم سم بزن 

کاربر قدیمی ام 😊
بچه ها لطفا راهکارهاتونو بگین واقعا خسته شدم. اگه انقد نمیترسیدم مهم نبود ولی انقد میترسم نمیتونم بک ...

ببین دارم بهت میگم یعنی من میرفتم اونجا با استرس راه میرفتم وقتی هم میومدم شب خواب سوسک میدیدم 

اگر بزرگه از ی چاه میاد 

روی طاق دستشویی سرپوش قرار بدید من پودر سوسک کش کنترل دو  توی اب حل کردم قبل خواب توی فاضلاب ظرف شویی ودستشویی و مستراح میریزم  وروی سر فاضلابها قبل خواب می پوشونم کلا امسال تابستون یک دونه سوسکم ندیدم

اوکی شکر 

ما تمام سم ها رو امتحان کردیم داخل چاه .خونه .همه 

اول راه اومدن رو پیدا کن و ببند و بعد هم سم بریز 

هر موقع هم از خونه میری بیرون سم بزن 

مامان من هر چهارشنبه سم میریختن و میرفتن تا شنبه 

انواعش رو 

ولی فقط اخرش راهش رو که بستن از اون روز ی ماه هست حتی ی سوسک هم نیومد ه 

پنجره هاتون بسته هست؟ توری داره؟

خب ما طبقه چهاریم

از پنجره نمیاد از فاظلاب یا کجا بود نمیدونم

ولی همشون مردن و رفتن

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

توی سوراخ چارچوب که قفل میره توش بزن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

میخواستیم از اینهایی که تبلیع میکنه با فراصوت سوسک ها رو دور میکنه بگیرم براشون 

تو نت خوندم که سوسک ها از زمان ماقبل تاریخ هیچ چیزی روشون اثر نکرده و حتی شکلشون تغییر نکرده در حالی که تمام حیوانات تغییر کردن با گذشت زمان تنها سوسک تغییر نکرده اینقدر قوی هست که اگر هر سمی رو ی مدت استفاده کنید سوسکها به اون عادت میکنن

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز