2821
2789
عنوان

س و س ک

1887 بازدید | 50 پست

خانما لطفا هر کسی راهکاری داره بگه. یه مدته سوسکای خیلی بزرگی تو خونمون پیدا میشن. روزی دو سه تا. معمولا هم داخل یه اتاق که پنجره اش همیشه بسته هست و رو کاغذ دیواری می مونن. یعنی اینا از پنجره ها یا زیر در میان؟ چیکار کنیم از بین برن؟ امروز صبح کامن زدیم وقتی آخر شب اومدیم فقط مورچه مرده دیدیم و یه سوسک کمی گیج بازم روی دیوار بود ولی سوسک مرده نبود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یادم داستان مسخ اومد

داستان مسخ ديكه چيه؟

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

ببین فقط یه کار کن

من نتیجه دیدم .

فقط و فقط سم پودری  تار و مار قرمز بخر بریز گوشه های خونت جلو در ورودی اتاقها ورودی خونه کلا سر راه سوسکا  من ریختم همه سوسکا مردنو جمع شدن از خونه

فقط سم پودری تار و مار قرمز

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
2823
2791
2779
2792