2777
2789
عنوان

علایم چی میتونه باشه

159 بازدید | 23 پست

۸ماهه زایمان کردم تواین ده روز اخیر دوبار این اتفاق برام افتاده که یکی ازسینه هام دردناک میشه سرم داغ میشه گردن وکتفم درد وحشتناک میگیره و ضعف دارم دنیا دور سرم میچرخه وقتی سرپا میشم میخوام با کله بخورم زمین ودقیقا همون سینه ی دردناک پر از شیر میشه.مادرم میگه تب شیره نمیدونم شما تجربه یی نداشتین

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

اطلاعی ندارم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم من هنوز زایمان نکردم

ولی سرت داغ میشه کتفت درد مکنه و سرت گیج می ه

علایم ایناس اولی بخاطر فشاره

دومی احتمالا چربیه

و سومی کم خونی

سینت درد مکنه مامو گرافی برو یسر البته نمیدونم شیر میدی میتونی بری یا نه

تب شیر بنظرم اینقدر زمان نمیبره ک

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

اطلاعی ندارم

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
تب شیر و مکه همون اوایل نمیکنن؟

نه هرزمان ممکنه اتفاق بیافته

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

یه چکاب کامل حتما برو

ابشالا ک چیزی نیس کلا ضعفه چون شیر میدی

برو حتما شاید ویتامینا و اهن بدنت کمه

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

اگر بامیه داری یکم خام بخور ببین بهتر میشی؟

نه گلم من هنوز زایمان نکردم ولی سرت داغ میشه کتفت درد مکنه و سرت گیج می ه علایم ایناس اولی بخاطر ف ...

فشارم خوبه کم خونی هم ندارم اصلا آزمایشام مشکل نداره 

اگر از پشت گُرده درد میگیره مال شیره ولی یه دکتر که برین بهتر متوجه میشه برین دکتر زنانتون

گردن؟دقیقا پشت گردنم شروع میشه به کتفم میزنه