2777
2789
عنوان

امپول ریه جنین

336 بازدید | 13 پست

سلام

من الان هفته سی و پنج بارداریم

یعنی سی و چهار هفته و سه روزمه

دکتر برام امپول ریه نوشته هفته ای یکی

از طرفی هم گفت اگه بری تو ماهت یعنی ماه دیگه ک ده روز دیگه میشه هر وقت دنیا بیاد مشکل نداره

پس چرا امپول ریه اونم هفته ای یکی؟؟؟

من ک دوس ندارم بزنم

ب نظر شما لازمه بزنم؟

کسی شرایط منو داشته؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

لطفا برای رسیدن ب حاجتم یه صلوات مهمونم کنید😍

من28هفته زدم ..دکتر گفت اگه بچه زود ب دنیا بیاد ریه اش نارس نباشه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

منم زدم البته ۷ماهگی.اگ خدایی نکرده زودتربیاد دیگ خیالت راحته ک ریه هاش کامله من ۳۷هفته زایمان کردم ریه ش کامل بود.درصورتی ک پرستارامیگفتن اگ امپول نزده بودی بچه ت میرفت دستگاه 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم الان سی هفته ام هر دوازده ساعت یکی میزنم  بنظرم به دکترت اعتماد کن

اخه از کم شدن تکونای نی نی میترسم

میگن از عوارضشه

ک حرکتش کم میشه

برا تو چجوریه؟

منم زدم البته ۷ماهگی.اگ خدایی نکرده زودتربیاد دیگ خیالت راحته ک ریه هاش کامله من ۳۷هفته زایمان کردم ...

اخه دکتر گفت وارد ماهت ک بشی هر وقت دنیا بیاد اشکال نداره

برا من میشه ده روز دیگه

واس همین میگم پس چرا بزنم

خب از دکتر میپرسیدی بعضی دکترا برای اطمینان میزنن که مثلا ۱ درصد زود به دنیا بیاد ریه هاش کامل شده باشه ولی خب بعضیا لازم نمیدونن.

دختر داییم ۳۴ هفته بچش به دنیا اومد سرکلاژ بود و سابقه داشت چند ساعت به زایمانش امپول ریه زدن .ولی بعضیا اعتقاد دارن ضرر داره 

خب از دکتر میپرسیدی بعضی دکترا برای اطمینان میزنن که مثلا ۱ درصد زود به دنیا بیاد ریه هاش کامل شده ب ...

منم حس میکنم همه چی طبیعی باشه بهتره اینجوری ادم حس میکنه مصنوعی بچش میرسه

بعدم من اگه تکونش کم بشه کلی استرس میگیرم

منم حس میکنم همه چی طبیعی باشه بهتره اینجوری ادم حس میکنه مصنوعی بچش میرسه بعدم من اگه تکونش کم بشه ...

اخه نمیتونی سرخود کاری کنی الان دکترا مثل سگ میشن حرفشونو گوش نکنی میگن پس منم چیزی برات تجویز نمیکنم یا مریضی که بهم اعتماد نداره نمیخوام بعدا هر چیزی بشه میگن تقصیر خودته حالا با دکترت حرف بزن شاید دلیلی داشته باشه یا باید دکترتو عوض کنی

اخه از کم شدن تکونای نی نی میترسم میگن از عوارضشه ک حرکتش کم میشه برا تو چجوریه؟

عزیزم من انقدر مشکل دارم که حرکات جنین کوچیکترینشه 😭😭😭

قند بارداری گرفتم با امپول قندم چند برابر میشه باید انسولین بزنم 

از اون طرف رشد جنین و وزن خودم کم بوده بخاطر متفورمین؛ سرم و هپارین و اسپرین باید بخورم سه هفته دیگه برم سونو ببینم چطوریه شرایط 

واسم دعا کن تا اخر برسم نی نیمم حالش خوب باشه😭😭😭😭

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
عزیزم من انقدر مشکل دارم که حرکات جنین کوچیکترینشه 😭😭😭 قند بارداری گرفتم با امپول قندم چند برابر ...

انشاالله ک بسلامتی و دل خوش نی نیتو بغل کنی

انشاالله همه ی مامانا نی نیشون سالم دنیا بیاد و همه ی اونایی ک میخانم زوده زود باردار بشن😍😘