به شخصیت دگر آزار شخصیت سادیسک میگن و شخص دگر آزار سادیسم نامیده میشه.این افراد از آزار روحی و جسمی دیگران(تحقیر.سرزنش.تمسخر.ضرب و شتم.و..)لذت میبرن. اگه با این جور فردی سروکار دارید سکوت نکنید(اگه ببینه شما اذیت نمیشید هرکاری میکنه تا آزار شما رو ببینه)شما باید واکنش نشون بدید.و سعی کنید فقط ازش دوری کنید.فکر نکنسد میتونید اون رو متوجه رفتارش بکنید(که اون با خودش بگه این کار خوبی نیست و انجام نده)که بدتر میشه.(به روانشناس معرفی کنید.افراد سادیسمی در دسته (شخصیت های تیره)دسته بندی میشن.شما برخورد داشتید؟تجربه تون؟
یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه فقط تو رمان آبنبات چوبی خوندم خیلی بد بود البته همه مااسادیسم رو داریم ولی تو بعضیا خیلی کم و بعضیا خیلی زیاد که بروز میدن
*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره تنها ولی وحشی* بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃 من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره تنها ولی وحشی* بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃 من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃