2777
2789
عنوان

حسادت

151 بازدید | 11 پست

سلام ب همگی.من  ۵ساله ازدواج کردم.و ۲۶ سالمه شوهرمم ۲۷ ساله.شوهرموخیلی دوست داشتم هنوزم دارم.اما شوهرم کاردرست وحسابی نداره و دائماشغلَوعوض میکنه.خونه و ماشین داریم و وصعمونم بدنیس چون شوهرم باوجود نداشتن کارخوب بلده پول دربیاره و هیچی کم نمیذاره برام..من خیلی درس خونم و دارم دکتری میگیرم اما شوهرم یه لیسانس داره.من اهل مطالعم اون نه.خلاصه یسری تفاوت های اینطوری داریم.من زود ازدواج کردم هنوز لیسانسمونگرفته بودم و شوهرم جزئ اولین خواستگارام بود ولی چون خانواده ی بسیار خوبی داره و خودشم پسرخوبیه زود قبول کردم.الان ب شدت احساس پشیمونی میکنم مخصوصن بعدازاینکه دختر حالم باتحصیلات کمتراز من و یه خانواده ی بسیار سطح پایین و باوجود داشتن دوست پسرقبل از ازدواج الان سوهرش متخصصه قلبه و یه عروسی بسیار عالی براش گرفت .من مدام این چیزارو ب خودم میگم و احساس پشیمونی میکنم ک ای کاش بیشتر صبرکرده بودم و عجولانه تصمیم ب ازدواج نمیگرفتم.این باعث میشه از شوهرم بدم بیاد باهاش ب شدت بدرفتاری کنم و حتی بهش حرفای ناجور بزنم و مدام مقایسش کنم.تاجاییکه ب خودشم گفتم پشیمونم و طلاق میخام امااون صبوری میکنه. ولی تا از عصبانیت درمیام پشیمون میشم ازحرفام اما نمیتونم باخودم مبارزه کنم و دوباره تادخترخالمومیبینم مدام تولحظه همه چیز حتی رفتارای شوهرشو باشوهرخودم مقایسه میکنم و دوباره حرفای قبلیمو ب شوهرم میگم.از دست خودم ب شدت عصبانی ام...

تعداد رای : 12
نظرسنجی
درمان حسادت
12
100%
احساس پشیمانی
0
0%

سلام

برین پیش مشاور.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر مقایسه کردن زندگیتو نباید خراب کنی هرچی باشه تصمیمیه که خودت گرفتی و واقعا مشکلی نداره همسرت شوهر همه که نباید دکتر باشه شاید طلاقم بگیری کیس خوب پیدا نکنی حیف زندگیت نیست

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️

عزیزم هیچوقت از روی ظاهر زندگی کسی قضاوت نکن همین ک شوهرت هیچی برات کم نمیذاره عالیه ازکجا معلوم اون آقایی ک متخصصه همه اخلاقاش خوب باشه...قدر زندگیتونو بدونید دور زمونه بدی شده آدم نباید بادیدن زندگی کسی دیگه زندکی خودش رو خراب کنه بچسب ب شوهر وزندگیت انقدی واس زندکیت تلاش کن ک ب سطح بالاتر از اونا برسی 

گزینه هاتو نفهمیدم ولی قرار نیست همه زندگیا و همه آدما شبیه هم باشن شوهر دختر خالتم نکات مثبت و منفی رو باهم داره توام سعی کن نقاط مثبت شوهرتو ببینی بعدشم تو درس خوندنو دوست داری خب ادامه بده زن و شوهر هرکدوم یه موجود مستقلن قرار نیست چون تو اهل درسی اونم شبیه تو باشه همینجوری بپذیرش نه پول نه مدرک نه خانواده نه عروسی آنچنانی باور کن هیچکدوم خوشبختی نمیارن خوشبختی فقط یعنی آرامش وقتی باهاش آرامش داری یعنی خوشبختی پس خودت این آرامشو از خودت نگیر

همسر شما دیگه چطوزی باید باهاتون رفتار کنه؟؟

توروخدا بس کنین این رفتارای حسادت آلود رو 

هیچ وقت ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن

بارها اطرافیان تو چشمم نگاه کردن و از زندگیم گفتن ولی درصورتی که اصلاً اونطور که اونا میگن نیست 

مشکل تو زندگی همه هست خصوصاً مالی حالا که همسر شما این مشکلو نداره پس دردتون چیه؟؟

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

این خیلی عالیه که میدونی مشکلت کجاست. اما این رو بدون داخل زندگی افراد خیلی متفاوت از بیرونشونه. درسته که شوهرش تخصص داره و وضع مالی عالی داره اما آیا دختر خاله ات تمام نیازهای روحیش تامینه؟؟؟شوهرش چقدر همراهیش میکنه تو اتفاقهای مختلف. چقدر قابل تکیه است؟چقدر به همسزش افتخار میکنه و خیلی چیزای دیگه وجود داره که میتونه تو زندگی تو تامین باشه اما دخترخاله ات حسرت اونها رو میخوره

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

شما فراپوش نکن که اون همسرت بود که شرایطو جور کرد تا شما ادامه تحصیل بدین 

اون همسرت بود گه شرایطو فراهم میکنه تا شما مطالعه کنی 

پس حق نداری این چیزا رو تو سرش بکوبی

شما که داری درس میخونی درک نمیکنی که شریک زندگیت چقدر داره سختی تحمل میکنه 

همسر من داره تحصیل میکنه و به شدت این موضوع رو من فشار میاره قطعاً همسر شما بیشتر از من تحت فشاره چون هزینه های تحصیل شما برگردن ایشونه!!

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

ببخشید دوست عزییز شما کمک خواستی پس به دل نگیر حرفام رو 

شما عجله کردی و درست و به همسرت ربطی نداره و شما بله گفتی

اما از شما تو این سن دیگه انتظار نمیره مثل یه دختر ۱۶ ساله که سرش تو پول و تحصیلات و ظاهره و تهشم میفهمه اشتباه کرده و فکر کنید

شما مشکلتون همسرتون نیست و مشکلتون حسادته و حرف مردم

شما بهترین هارو هم داشته باشید باز ناسازگاری میکنید چون حرف مردم واستون مهمه نه زندگی خودتون.

چشم به هم بزنی رفتی بالای ۳۰ و نصف عمرت رفته و دیگه به عنوان یه زن جذابت ها کم شده(تعارف که نداریم با هم)

بعدشم یه برگ کاغذ چه ارزشی داره؟ انسانیت کجای این زندگی قرار داره؟

اگرم فامل شما همسر به ظاه  بهتری داره هیچ ربزی به مدرکش نداره و خواست خدا بوده وگرنه اون دکتر میرفت با یه هموار ازدواج میکرد.پس مقایسه خوب نیست

تازه همسرت بنده خدا مشخصه ادم خوبیه

شما برو مشاور و رابطتت هم با اون دختر خاله قطع کن

اگه میگفتی همسرم خیانت کرده یا... حق میدادم ولی مشکل از شماست با دست خودت زندگیت رو خراب نکن

من دلم سوخت که گفتم وگرته میتونستم از دروغ بنویسم:

سنت کمه طلاق بگیر شوهر بهتری میکنی

که اگرم کنی با عداب وجدان چه می کنی و باور کن سایه خاطرات ازدواج اول همیصه باهات هست مگه طرف حیوان باشه که همسرت ادم خوبیه.

خلاصه گول ظاهر رو نخور

🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
ببخشید دوست عزییز شما کمک خواستی پس به دل نگیر حرفام رو  شما عجله کردی و درست و به همسرت ربطی ...

شمادرست میگین ک حرف مردم برام مهمه وای کاش اینطوری نبود.این اخلاقه خیلی بدیه ای کاش کنار میزاشتمش