2821
2789
عنوان

سرشیر :(

6440 بازدید | 9 پست
سلام خانمها، در غربت دلم هوس سرشیر کرد ولی‌ بلد نیستم درست کنم .کسی‌ طرز تهییش و بلده بهم بگه ؟ سرشیر معمولی‌ که از جوشوندن شیر روی شیر بسته می‌شه منظورم نیستا، سرشیری که توی ایران از لبنیاتی می‌خریم منظورمه
کلا سر شیری که از بیرون می خریم به این صورت درست می شه که شیر داغ رو بهش شک میدن!!! یعنی باید وقتی شیر داغه سریع سردش کنی.توی یه ظرفی که داخل یخ زیاده بریزیش. من اینجور شنیدم.اما خودم درست نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره شاینا جان میدونم که شیر باید پر چرب باشه گشتم یه دامداری اینجا پیدا کردم که شیر میفروشه ،می‌خوام شیر بخرم خودم سرشیر ازش بگیرم ولی‌ دنبال دستورش می‌گردم
سرشیر به صورت سنتی با حرارت دادن شیر یا جوشاندن ملایم برای یک تا دو ساعت و سرد کردن تدریجی آن در مدت چندین ساعت و سپس جدا کردن خامه از سطح شیر تهیه می شود. سرشیر بافتی منسجم و غیر هموژنیزه و طعمی قویتر از خامه دارد.

اینو توی ویکی پدیا نوشته بود. به نظر میاد که درست باشه. وقتی یکی دو ساعت بجوشه احتمالا فقط چربیش باقی می مونه. وقتی هم که کم کم سرد بشه می بنده. اما من توی شهرمون چون سرشیر زیاد فروخته میشه از لبنیاتی یه بار پرسیدم گفت شیر رو یه دفعه سرد می کنیم.