2777
2789
عنوان

لکه بینی قبل پریود

169 بازدید | 15 پست

سلام من همیشه ۷ روز و مرتب پریود میشدم.ماه قبل پریودیم خیلی کم بود ۳ روز ب زور شد.الانم ۳ روز مونده ب پریودیم لکه قهوه ای تیره میاد ۲ روزه.سونو دادم هفته پیش کیستم ندارم نمیدونم دلیلش چیه

سلامتی مهمترین چیزه...

وای منم ۲۶ موعدمه دوروزه دل وکمرم شدید درد داره ولک قعوای کمرنگ دارم نمیدونم الان پریود حساب میشه یانه

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حامله نیستی؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

ممکنه لک لانه گزینی باشه

بی بی چک بزنید یا یه ازمایش تیتربتا بدید

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

شما که پریود نشدی

لک دیدی

لک لانه گزینی هم یکی دو روز قبل از پریود یا دقیق تاریخ پریود میاد و از بین میره

سرچ کنید تو نت بیشتر براتون توضیح میده😊

وای منم ۲۶ موعدمه دوروزه دل وکمرم شدید درد داره ولک قعوای کمرنگ دارم نمیدونم الان پریود حساب میشه یا ...

شماهم احتمالا مامان شدی

شماهم احتمالا مامان شدی

فک نکنم اخه درد دارم گاهی میاد ومیره بعد ببخشید امروز دستمال داخل گذاشتم خونابه بود

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
فک نکنم اخه درد دارم گاهی میاد ومیره بعد ببخشید امروز دستمال داخل گذاشتم خونابه بود

اگه طبق عادت هرماهتون هست که هیچی

وگرنه اینا علائم بارداری و لانه گزینیه