mahyakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 229 عنوان لکه بینی قبل پریود 169 بازدید | 15 پست سلام من همیشه ۷ روز و مرتب پریود میشدم.ماه قبل پریودیم خیلی کم بود ۳ روز ب زور شد.الانم ۳ روز مونده ب پریودیم لکه قهوه ای تیره میاد ۲ روزه.سونو دادم هفته پیش کیستم ندارم نمیدونم دلیلش چیه سلامتی مهمترین چیزه... 1398/05/21 | 15:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1992zahra عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 773 وای منم ۲۶ موعدمه دوروزه دل وکمرم شدید درد داره ولک قعوای کمرنگ دارم نمیدونم الان پریود حساب میشه یانه خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی. رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین
ساحل۱۳۷۸ عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 12477 ببخشید میتونم ازتون یه سوال بپرسم توی خصوصی برای ظهور امام زمان صلوات
mahyakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 229 وای منم ۲۶ موعدمه دوروزه دل وکمرم شدید درد داره ولک قعوای کمرنگ دارم نمیدونم الان پریود حساب میشه یا ... من درد ندارم اصلن🙁 سلامتی مهمترین چیزه...
mahyakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 229 ببخشید میتونم ازتون یه سوال بپرسم توی خصوصی حتمن سلامتی مهمترین چیزه...
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 حامله نیستی؟ خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
mahyakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 229 حامله نیستی؟ نمیدونم سلامتی مهمترین چیزه...
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 ممکنه لک لانه گزینی باشهبی بی چک بزنید یا یه ازمایش تیتربتا بدید خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
mahyakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 229 ممکنه لک لانه گزینی باشه بی بی چک بزنید یا یه ازمایش تیتربتا بدید مگه میشه هم پریود شد هم حامله سلامتی مهمترین چیزه...
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 شما که پریود نشدیلک دیدیلک لانه گزینی هم یکی دو روز قبل از پریود یا دقیق تاریخ پریود میاد و از بین میرهسرچ کنید تو نت بیشتر براتون توضیح میده😊 خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 وای منم ۲۶ موعدمه دوروزه دل وکمرم شدید درد داره ولک قعوای کمرنگ دارم نمیدونم الان پریود حساب میشه یا ... شماهم احتمالا مامان شدی خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
mahyakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 229 شما که پریود نشدی لک دیدی لک لانه گزینی هم یکی دو روز قبل از پریود یا دقیق تاریخ پریود میاد و از ب ... برم بزنم ببینم چی میشه پس سلامتی مهمترین چیزه...
1992zahra عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 773 شماهم احتمالا مامان شدی فک نکنم اخه درد دارم گاهی میاد ومیره بعد ببخشید امروز دستمال داخل گذاشتم خونابه بود خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی. رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 فک نکنم اخه درد دارم گاهی میاد ومیره بعد ببخشید امروز دستمال داخل گذاشتم خونابه بود اگه طبق عادت هرماهتون هست که هیچیوگرنه اینا علائم بارداری و لانه گزینیه خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️