2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 69 پست
خواهش می کنم. براتون ارزوی خوشبختی وسعادت در کناری همسری هم کفو وهم فکر را دارم.

انشاالله...

امیدوارم خدا همیشه حافظتون باشه🤲🤲🤲🤲

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
خداروشکر عزیزم خوشبخت بشی😍

ممنونم مهربون...

از کمکای خواهرانتون تشکر میکنم ...

امیدوارم همیشه حامیتون خدا باشه و بس 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته منظورم سطح مالی نبود.‌مدیریت مالی بود. من و هنسرم حتی راجع ب اینکه کی مسیولیت مالی داره و چقدر ...

اها خیلی سر بسته حرف زدیم..

ولی برای خرید و خرج کردن‌پرسیدم که گفتن برای هرچیزی باهم‌مشورت میکنیم مثلا لوازم خونه که من سر در نمیارن شما انتخاب کن باهم میخریم..

ولی حق باشماست باید بیشتر باز کنیم بحث رو ممنون از یادآوریتون..

دوست من نزدیک ۱ ماه با پسره بیرون میرفت پارک (۴بار رفتن) خانواده ها هم ۴بار خونه همدیگه شام رفتن ا ...

اوهووووم خودش چند شب پیش با مامان تماس گرفت گفت اگه میشه امشب بریم بیرون 

.وقتی فهمید ماهنوز شام‌نخوردیم خیلی اصرار کرد که بریم رستورانی جایی ولی ما قبول نکردیم طفلی خیلی اصرار کرد..‌

جاتون خالی رفتیم بستنی خوردیم...

از لحاظ رفتار با خانواده درست‌ میگین باید ریزتر باشم

..

ممنون از کمکتون 

اوهووووم خودش چند شب پیش با مامان تماس گرفت گفت اگه میشه امشب بریم بیرون  .وقتی فهمید ماهنوز ش ...

فدات خواهش

ولی حتما اصرار کرد باهاش برو 

رودروایسی نکن چون قراره بشه شوهرت و مخارجت بااونه

اگر خسیس باشه کارت زاره

حتما شام باهاش برو بیرون

یه چیز دیگه‌هم‌کلی بگم که...

۲‌روز بعد از اولین صحبتمون من یک تصادف سنگین داشتم‌که بیمارستان بودم که  خودش و خانوادش بهم‌سر زدن..

بخاطر شرایط خیلی بدم ناراحت بودم ولی اصلا توی رفتار هاش تغییری ندیدم....

به مامانم گفته دختر شمارو خدا دوباره به من داد..

چون من خیلی حال بدی داشتم ستون مهره هام‌اسیب دیده بود و خلاصه اضاع نابه سامون بود که به‌مامان گفتم بهش بگین‌بره دنبال زندگیش ولی اون اصلا تغییری نکرد و همونطور مهربون و محکم موند...

این کارش برام خیلی ارزشمنده ولی نمیذارم چشمام رو ببنده

ازتون میخوام برام دعا کنین تصمیم درستی بگیرم...

در اخر از همه گیتون برای نگرانی ها و کمکهای خواهرانه و خالصانتون سپاس🙏🙏🙏🙏

فدات خواهش ولی حتما اصرار کرد باهاش برو  رودروایسی نکن چون قراره بشه شوهرت و مخارجت بااونه ا ...

چشم حتما متوجه صحبتون هستم...

حتما به حرفتون عمل‌میکنم 

راستش من واقعا مردانگیشو دیدم... شاید بگین امکان نداره .... به این رسیدم که هنوز هستن‌مردایی که بشه ...

نه عزیزم‌چرا بگم‌امکان نداره. اتفاقا من ازوناییم‌ک میگن مرد خوب و قابل اعتماد زیاده. دختر خوب و پاک هم زیاده. خوشبخت بشی انشالله هرجی خیره برات پیش بیاد

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
نه عزیزم‌چرا بگم‌امکان نداره. اتفاقا من ازوناییم‌ک میگن مرد خوب و قابل اعتماد زیاده. دختر خوب و پاک ...

ممنونم عزیزدلم همین دعا برام کافیه ...

منم از خدا برات بهترینارو آرزو میکنم 🤲🤲