2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 69 پست
البته منظوربه صورت سربسته یا کتبی پرسیده بشه وبعداقا دامادهم جواب را کتبی بدهند.

اینجوری شاید روش فکر کنم...

نمیدونم چجوری بگم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شروط ضمن عقد ۷ تا هستن و منطقی و غیر منطقی بودنشون هم بستگی به منطق خوده شخص داره به نظر من همشون من ...

آها واقعا ممنون چشم اینارو حتما  ذکر میکنم‌

لطف کردین...🙏🙏🙏🙏

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
حق اقامت و حق سفر و حق طلاق و حق داشتن شغل و حق حضانت بچه ک اخری عمرن بدن. و عزیزم‌منم هیچکددم نگرفت ...

اوهوووم نکات مهمیهوچشم‌حتما میگم....

ممنون از لطفتون🙏🙏🙏

توقعا کلیش رو گفت که واقعا حق یک مرده جزئی ترش هم بهم گفت که خوب اونم‌ مهم بود منم توقعاتم رو گفتم.. ...

بسه دیگه پس شورش درنیار. 😉 مبارک باشه. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
اره می دونم ادم خجالت می کشه ولی اونا سعی کن درجلسه اخربه صورت کتبی بپرسی.

چشم حتما...

ممنونم🙏🙏🙏🙏

به نظر من باید ببینی دیدگاه نسبت به زن چطوره منکه خیلی این موضوع برام مهمه تو خواستگاری هم حتما مطرح ...

آها اره این برای خودمم مهم بود که خداروشکر مادرش احترام به زن رو خیلی خوب یادش داده....

توی اداب و رفتار خیلی نمود میکنه این‌موضوع...

اوههوووم... خیلی درمورد اینا صحبت کردیم ویژگی های بدشو گفت که خوب جالب بود برام ولی وحشتناک نبود من ...

البته منظورم سطح مالی نبود.‌مدیریت مالی بود. من و هنسرم حتی راجع ب اینکه کی مسیولیت مالی داره و چقدر زوجین بدون‌مشورت حق خرج کردن دارن و مشیولیت کدوم خرجا با کیه.‌یعنی مثلا وسایل خونه چون وسایل خونه هستن و مردا چیزی نمیفهمن لازمه خانم قبلش اطلاع بده یا نه و ایا با گرفتن قرض یا وام موافقیم یا نه و اگه اولویت های اقتصادیمون بخوام بگیم چیه و ... هم حرف زدیم

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
یعنی تصمیم گیرنده نهایی خودشه و فقط به نظرات تو گوش میده همین؟؟به نظرت این حرفش توهین امیز نبوده؟

نه میخواستم‌اینو بگم‌گفتم شاید لازم نباشه...

منظورش این بود ادم دهن بینی نیست مثلا اگه بهش بگن خانومت امروز اینجوری بود میگه من به خانومم اعتماد کامل دارم ولی شاید بیاد از خودم دلیل کارم رو بپرسه...

درمورد خودمون‌هم گفتم که اهل مشورت برای تصمیم‌گیری هستین‌یانه...

که گفت شریک زندگی توی همه چی باید نظر بده و این رو توی برخورد هاشم‌بهم نشون داده عزیزم...

ممنون از دل نگرانیت گلم😘

حتما ازمامانت دراین موردمشاوره بگیر.

اره درست میگین باید ازشون‌طریقه باز کردن موضوع رو بپرسم 

ممنونم ازتون🙏🙏🙏

دوست من نزدیک ۱ ماه با پسره بیرون میرفت پارک (۴بار رفتن)

خانواده ها هم ۴بار خونه همدیگه شام رفتن

اینجوری شناخت به دست میاد

وقتی بیرون میرید بزار خرید کنه

الکی بگو گرسنمه ببین دستو دلباز هست یا نه

ببین نگاهش به ادمایی که خیابونن چجوریه

وقتی خونشونید طرز رفتارش با خانوادش چجوریه

درست هادما مقابل دیگران ادبو رعایت میکنن

ولی از ریز رفتارهاشون میشه رفتار واقعیشون رو شناخت

بسه دیگه پس شورش درنیار. 😉 مبارک باشه. 

راستش من واقعا مردانگیشو دیدم...

شاید بگین امکان نداره .... به این رسیدم که هنوز هستن‌مردایی که بشه بهشون اعتماد کرد ... بخاطر برخی تحرببات تلخ نمی تونستم به مردی اطمینان کنم ولی حالا احساس میکنم شاید بشه..

انشاالله خدا کمکم میکنه بهش ایمان دارم..

از لطفتون و دلگرمی هاتون سپاس فراوان 🙏🙏🙏🙏🙏

.