2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 69 پست
شروط ضمن عقد خیلی واجبن البته اگه بتونی بگیریشون.

میشه مثال بزنین..

ولی خدا وکیلی منطقی هاشو😂😁😁😁

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
دوتا برادر داره که ازدواج کردن .. دوتا خواهرش هم همینطور... خیلی به مادرو خانوادش احترام میذاره ... ...

عزیزم اینکه ازدواج کرده ن‌مهم‌نیس. باید یه مدت اشنا باشید و ببینی رابطه شون چ جوریع. رابطه اونا با هم و رابطه خواستگارت با اونا. و ب نظرم اگه کلیت تا اینجا اوکی هست، ک انگار هست و راضی هستی، استارت بزتید. توکل کن و شروع کن. ولی زود عقد نکن. یه مدت اشنا شید. چندسالته راستی؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گفتم نپرسه؟ فانتزی جنسی اخه؟ مثلا بگه ایتجوری کنیم خوبه؟ اون بگه نه ب نظرم شما در فللن موقعیت قرا ...

البته منظوربه صورت سربسته یا کتبی پرسیده بشه وبعداقا دامادهم جواب را کتبی بدهند.

مسایل اعتقادیتون بهم شبیه باسه. شل تر و سف تر نبلسه. اختلاف کم باشه. دیدتون ب زندکی و روابط خانوادکی ...

اوههوووم...

خیلی درمورد اینا صحبت کردیم ویژگی های بدشو گفت که خوب جالب بود برام ولی وحشتناک نبود منم ویژگیهای خوب و بدم رو گفتم...

از لحاظ مالی هردو در سطح بالایی هستیم خدارو شکر..

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
میشه مثال بزنین.. ولی خدا وکیلی منطقی هاشو😂😁😁😁

شروط ضمن عقد ۷ تا هستن و منطقی و غیر منطقی بودنشون هم بستگی به منطق خوده شخص داره به نظر من همشون منطقی ان و به نظر کسی دیگه ممکنه هیچ کدومشون منطقی نباشن.

وکالت و حق طلاق

وکالت و حق حضانت فرزندان

حق تعیین مسکن

حق تقسیم اموال

حق تحصیل

حق اشتغال

حق خروج از کشور

خب عزیزم این خیلی مساله مهمی است که بر اثر حجب وحیا پرسش نمیشه وزمانی که وارد زندگی شدیم می فهمیم اق ...

اون مسئله رو گداشتم‌برای اخر نه الان...

خجالت میکشم خوووو😊😊😊☺☺

میشه مثال بزنین.. ولی خدا وکیلی منطقی هاشو😂😁😁😁

حق اقامت و حق سفر و حق طلاق و حق داشتن شغل و حق حضانت بچه ک اخری عمرن بدن. و عزیزم‌منم هیچکددم نگرفتم. نخواستم حتی. خوب بسنجش ولی. من و همسرم اعاقاداتمون مشابه بود و من خدا رو وکیل کردم.‌ و شاهد پیمانمون. چون میشناختمش و میدونستم ک این پیمان واسش بالاتره.

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
من گفتم نپرسه؟ فانتزی جنسی اخه؟ مثلا بگه ایتجوری کنیم خوبه؟ اون بگه نه ب نظرم شما در فللن موقعیت قرا ...

واقعا  عالی بود مردم از خنده🤣🤣🤣🤣

آره درمورد اینا خیلی حرف زدیم کلا پسر مستقلیه گفت به نظرات گوش میدم ولی اون چیزی که درست تره رو انجا ...

یعنی تصمیم گیرنده نهایی خودشه و فقط به نظرات تو گوش میده همین؟؟به نظرت این حرفش توهین امیز نبوده؟

عزیزم اینکه ازدواج کرده ن‌مهم‌نیس. باید یه مدت اشنا باشید و ببینی رابطه شون چ جوریع. رابطه اونا با ه ...

من ۲۱ سالنه عزیزم

...

گفتم قبلا  چون مامانم روانشناسن خیلی با خودش صحبت کردن بعد بعد اجازه ۱ادر شد ما با هم حرف بزنیم...

مامن گفتن شاید تفاوت ستی زیاد باشه ولی از لحاظ درک‌ بهم شبیهینن هردو درسطح بالایین ...

تعریف نباشه اینو مشاوره هم درمورد هردو گفت