2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 69 پست

مسایل اعتقادیتون بهم شبیه باسه. شل تر و سف تر نبلسه. اختلاف کم باشه. دیدتون ب زندکی و روابط خانوادکی چ جوریه؟ شبیه هستید؟ مسایل اقتصادی چی؟ وظایف زن و مرد چی هستن؟ ویژگی های یک زن خوب از نظرش چیه؟ یک مرد خوب چی؟ بگو حتما چند ویژگی نثبت و چند ویژگی منفی خودش بکه.‌نمیشه کسی ویژگی منفی نداشته باشه. اگه نگه و بگه ندارم دروغه. خودتم ب جواب این سوالا فک کن ک خودتم باید بگی. اگه بفنی ویژگی هلی مثبتش چی میشمره ارزش هاش میفهمی. منفی ها هم ک مجبور میشه اعتراف کنه. چون نمیشه ک هیچی نگه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
خب در مورد : اخلاق ایمان تعهدبه زندگی تندخویی عصبی بودن بددهنی دست بزن استانه صبرپایین اجتم ...

اللن فانتزی جنسی بپرسه؟😂 ب نظرم صرفا حرف بکشهبفهمی سده یا گرم. سربسته. ولی میتونن پیش مشاوره برن و اونا طبعشونم‌میسنجن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کو پسر خوب زود بچسبون و عقد کن تا پشیمون نشده 

عزیزم واقعا آدم خوبیه ...

ولی انقدر هم دیگه هول نیستم🤣🤣🤣

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
اللن فانتزی جنسی بپرسه؟😂 ب نظرم صرفا حرف بکشهبفهمی سده یا گرم. سربسته. ولی میتونن پیش مشاوره برن و ...

خب عزیزم این خیلی مساله مهمی است که بر اثر حجب وحیا پرسش نمیشه وزمانی که وارد زندگی شدیم می فهمیم اقا یا خیلی سرد تشریف دارندوخانم بایدبا التماس وگریه اقا را واداربه رابطه کنه ویابایدبسوزدوبسازدوافسرده بشه.

خب عزیزم این خیلی مساله مهمی است که بر اثر حجب وحیا پرسش نمیشه وزمانی که وارد زندگی شدیم می فهمیم اق ...

من گفتم نپرسه؟ فانتزی جنسی اخه؟ مثلا بگه ایتجوری کنیم خوبه؟ اون بگه نه ب نظرم شما در فللن موقعیت قرار بگیرد و من اونجوری و...‌😂

بگو من دلم نمیخواد خانواده ها تو زندگیمون دخالت کنن . باهم تصمیم بگیریم . مسافرت همیشه نباید با خانو ...

آره درمورد اینا خیلی حرف زدیم کلا پسر مستقلیه گفت به نظرات گوش میدم ولی اون چیزی که درست تره رو انجام میدم...

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
بهم میخورین از لحاظ خانوادگی ظاهری اخلاقی؟شغل و درامد داره ؟خدمت رفته ؟؟

اره خدمت رفته... خانواده ها هم خیلی به هم میخورن آداب اخلاقی توی هردو مون خیلی مهمه...

چن سالشه کارش چیع

۳۱ سال...  تو  کار چرم و ساعته... اگه از لحاظ مالی میخواین بدونین معازه از خودشه و شاگرد داره خونه و ماشین هم خداروشکر هست

حتما خونه مستقل بگیر کلا مستقل باشید خیلی خوبه ... 

آره این هم بهش گفتم گفت خودش فکر میکنه باید جدا باشیم تا با عزت به خونه خانواده هامون سر بزنیم..

ما چی بگیم هر چی ک میدونی اگ فردا روز اتفاق بیفته نمیتونی باهاش کنار بیای بهش بگو و از الان تموم کن ...

انشاالله به طلاق اینا نمیرسه ولی تمام چیزهایی که برام چالش بوده رو بهش گفتم اون هم همینطور خداروشکر خیلی تفاهم داشتیم... شماهم برام دعا کنین

من گفتم نپرسه؟ فانتزی جنسی اخه؟ مثلا بگه ایتجوری کنیم خوبه؟ اون بگه نه ب نظرم شما در فللن موقعیت قرا ...

😂😂😂

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
عزیزم محل سکونت بگیر مثل من بیچاره نشی از همه کس و کارم دور دور دورم  

انشاالله مشکلتون حل شه ...

بهش گفتم که خیلی دور از خانواده هامون نباشه قبول کرده فعلا... امیدوارم تا آخر همینطور بمونه

خب در مورد : اخلاق ایمان تعهدبه زندگی تندخویی عصبی بودن بددهنی دست بزن استانه صبرپایین اجتم ...

ممنون که همه‌رو یه جا گفتی اینجوری چیزایی رو که  نگفتم جدا میکنم‌ولی بیشترو پرسیدم ازش

تو بگو تا حالا چی بررسی کردی تا بگیم‌چی مونده؟ باید خوب بسنجیش و برای بله و نه عجله نکنی. فوقش برای ...

دوتا برادر داره که ازدواج کردن .. دوتا خواهرش هم همینطور...

خیلی به مادرو خانوادش احترام میذاره ...

اینو تو تحقیقات هم گفتن ولی کلا ادم‌مستقلیه ...

تو بگو تا حالا چی بررسی کردی تا بگیم‌چی مونده؟ باید خوب بسنجیش و برای بله و نه عجله نکنی. فوقش برای ...

توقعا کلیش رو گفت که واقعا حق یک مرده جزئی ترش هم بهم گفت که خوب اونم‌ مهم بود منم توقعاتم رو گفتم...

میدونین‌مامانم روانشناسن‌نزدیک‌۵ جلسا با خودش صحبت کردن بعد اجاره دادن ما با هم صحبت کنیم الان حدود۴ ماه میگذره و اون هنوز منتظر مونده...