2777
2789
عنوان

ازدواج

512 بازدید | 69 پست

سلام دوستان...

راستش من برام خواستگار اومده چند جلسه صحبت کردیم چیزهای مهمی هم باهم درمیون گذاشتیم...

دیگه نمی دونم چی مونده ...

میشه خانم هایی که ازدواج کردن منو راهنمایی کنن..

ممنونتون میشم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو من دلم نمیخواد خانواده ها تو زندگیمون دخالت کنن . باهم تصمیم بگیریم . مسافرت همیشه نباید با خانواده ها باشه  

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

حتما خونه مستقل بگیر کلا مستقل باشید خیلی خوبه ... 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

ما چی بگیم هر چی ک میدونی اگ فردا روز اتفاق بیفته نمیتونی باهاش کنار بیای بهش بگو و از الان تموم کن بگو مثلا کسی خق دخالت تو زندگیمونو نداره ن خونواده من ن تو با خیانت کنار نمیام باید برام خرج کنی حق سکونت بگیر حق طلاق بگیر و و و و ....

نمیدانم،نمیدانم پس از مرگم چه خواهد شد...

خب در مورد :

اخلاق

ایمان

تعهدبه زندگی

تندخویی

عصبی بودن

بددهنی

دست بزن

استانه صبرپایین

اجتماعی بودن

میل جنسی

فانتزی های جنسی

درونگریا برونگرابودن

اهداف مشخص در زندگی

و.....حتما صحبت کنید

تو بگو تا حالا چی بررسی کردی تا بگیم‌چی مونده؟ باید خوب بسنجیش و برای بله و نه عجله نکنی. فوقش برای اینکه نپره😂 زمان بخر و هی بگو تا اینجا راضی هستی و باید بازم همدیگر بشناسید. خانواده خیلی مهمه عزیزم. تهش بجه خوب میشه خانواده ش. رابطه ش با مادرش بسنج ک ب عشق مادرانه احترام بذاره و وفادار(ک فردا هم برای عشق تو ارزش قایل باشه) ولی وابسته نباشه. پدرش چ جوریه؟ الگوش باللخره اونه. برادر متاهل داره؟ رابطه ش با خانونش چ جوریه؟ خواهرش چ جوریه؟ توقعش از زن مثل خواهر و مادرشه. این فقط یک پارامتره. کلی ملاک هست ک من واسه هر کردوم میتونم کلی حرف بزنم. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
عزیزم محل سکونت بگیر مثل من بیچاره نشی از همه کس و کارم دور دور دورم  

گلم توروخدا میشع برام یه فال بگیری؟؟

اگ راضی هستید بادلای پاکتون برا حفظ ابروم یدونه صلوات بفرستید😘😍وا من گذاشتم Ana joon چطور اون b سیو شده😄😂