الان دوساله خانوادش نیمدن جلو ولی الانم ک اومدن و میخوان ک بشه و هی عروسم عروسم میکنن. میگن مهریه 50 تا عندالاستطاعه یا 14 تا عندالمطالبه. اصصصلا کوتاه هم نمیان. ما میگیم 110 تا مطالبه.تو برگه ای ک نوشتن حتی طلای و سفر حج هم ننوشتن و فقط یه دنگ از خونه داماد هروقت خرید.مامانم اینام اول بخاطر من قبول کردن ولی بعد زدن زیرش ک ن ما نمیکنیم این کارو.دوسه هفته دیگه محرم و صفره و دوماه دیگه عقب میوفته کارمون. نامزدم میگه منکه تاحالا کمت نزاشتم و ازین ب بعد هرچی ازخونه و ماشین خریدم میزنم ب نامت. من حرفی ندارم و راضی ام ولی خانوادم نمیکنن اینکارو. اونام انقد لجبازن ک از حرفشون پایین نمیان. ب نامزدمم گفتن حرف بزنی راجب مهریه ما دیگه نمیایم جلو خودت برو و از ارث محرومت میکنیم. چیکار کنم بنظرتون. با مامانم اینام قهرم و حرف نمیزنم ازبس دارن اذیتم میکنن.ازبس تو این دوسال و این یکماهه ک اومدن حرف و نقل شد ک دیگه ب لبم رسیده و میخوام قبل محرم عقد کنیم ولی هول هولی میشه😔 چیکار کنم؟
چندنفر و تو همین سایت نشونت بدم که چون مهریه شون کم بوده یا شوهرشون گولش زده رفتن بخشیدن و الان شوهره رفته زن گرفته یا راحت بعد چندسال میگه هری😶یکم منطقی فکر کنی مردای ایرانی 90 درصدشون بی جنبه هستن و اگه همین مهریه هم نباشه هرغلطی بخوان میکنن.اگرم مهریه کم میزاری باید حق تصنیف اموال.حق خروج از کشور.حق تعیین مسکن و حق طلاق بگیری که حداقل بعدا اگه خواست اذیت کنه یه چیزی داشته باشی
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
ببین عزیزم پدر مادری که الان تو خوش خوشان دارن پسرشونو تهدید میکنن مطمین باش بعدا که خرشون از رو پل گذشت بدترشو میگن،اصلا اصلا مهریه کم رو قبول نکن با این شرایط