الان دوساله خانوادش نیمدن جلو ولی الانم ک اومدن و میخوان ک بشه و هی عروسم عروسم میکنن. میگن مهریه 50 تا عندالاستطاعه یا 14 تا عندالمطالبه. اصصصلا کوتاه هم نمیان. ما میگیم 110 تا مطالبه.تو برگه ای ک نوشتن حتی طلای و سفر حج هم ننوشتن و فقط یه دنگ از خونه داماد هروقت خرید.مامانم اینام اول بخاطر من قبول کردن ولی بعد زدن زیرش ک ن ما نمیکنیم این کارو.دوسه هفته دیگه محرم و صفره و دوماه دیگه عقب میوفته کارمون. نامزدم میگه منکه تاحالا کمت نزاشتم و ازین ب بعد هرچی ازخونه و ماشین خریدم میزنم ب نامت. من حرفی ندارم و راضی ام ولی خانوادم نمیکنن اینکارو. اونام انقد لجبازن ک از حرفشون پایین نمیان. ب نامزدمم گفتن حرف بزنی راجب مهریه ما دیگه نمیایم جلو خودت برو و از ارث محرومت میکنیم. چیکار کنم بنظرتون. با مامانم اینام قهرم و حرف نمیزنم ازبس دارن اذیتم میکنن.ازبس تو این دوسال و این یکماهه ک اومدن حرف و نقل شد ک دیگه ب لبم رسیده و میخوام قبل محرم عقد کنیم ولی هول هولی میشه😔 چیکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جو نگیر اصلا نشو و به نظر من مهرت حتما قید کن هرچیزی که بعد از ازدواج به دست میاد باید نصف نصف بشه ..و ثبت کن نه حرفی و نوشته فقطاا ...و تحت هیچ شرایطی عندالاستطاعه قبول نکن