2777
2789
عنوان

مهریه

319 بازدید | 29 پست

الان دوساله خانوادش نیمدن جلو ولی الانم ک اومدن و میخوان ک بشه و هی عروسم عروسم میکنن. میگن مهریه 50 تا عندالاستطاعه یا 14 تا عندالمطالبه. اصصصلا کوتاه هم نمیان. ما میگیم 110 تا مطالبه.تو برگه ای ک نوشتن حتی طلای و سفر حج هم ننوشتن و فقط یه دنگ از خونه داماد هروقت خرید.مامانم اینام اول بخاطر من قبول کردن ولی بعد زدن زیرش ک ن ما نمیکنیم این کارو.دوسه هفته دیگه محرم و صفره و دوماه دیگه عقب میوفته کارمون. نامزدم میگه منکه تاحالا کمت نزاشتم و ازین ب بعد هرچی ازخونه و ماشین خریدم میزنم ب نامت. من حرفی ندارم و راضی ام ولی خانوادم نمیکنن اینکارو. اونام انقد لجبازن ک از حرفشون پایین نمیان. ب نامزدمم گفتن حرف بزنی راجب مهریه ما دیگه نمیایم جلو خودت برو و از ارث محرومت میکنیم. چیکار کنم بنظرتون. با مامانم اینام قهرم و حرف نمیزنم ازبس دارن اذیتم میکنن.ازبس تو این دوسال و این یکماهه ک اومدن حرف و نقل شد ک دیگه ب لبم رسیده و میخوام قبل محرم عقد کنیم ولی هول هولی میشه😔 چیکار کنم؟ 

تعداد رای : 17
نظرسنجی
صبر کنم درست میشه؟
2
11%
مامانم اینا قبول کنن مهریه رو؟
2
11%
حق با ماست؟
6
35%
بگیم بهشون نه؟ ممکنه برگردن دوباره؟
7
41%

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲۵۰تا عندالمطالبه.البته واسه ما ندارا بدرد نمیخوره

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

شوهر من از خودش هیچی ندارم.رفتم پیش وکیل گفت دیگه زندان وجلب هم نداره

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

جو نگیر اصلا نشو و به نظر من مهرت حتما قید کن هرچیزی که بعد از ازدواج به دست میاد باید نصف نصف بشه ..و ثبت کن نه حرفی و نوشته فقطاا ...و تحت هیچ شرایطی عندالاستطاعه قبول نکن 

طرف کارگره نداره میره ۸۰۰ تا سکه مهر میکنه

اینا الکیه بابا

ببین نقد چی داره همونو بچسب

بعد ازدواج هرچی جمع کنه نصف نصفه قانونه این

آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را، و هر دو را از دست خواهند داد.

عندالمطالبه ینی چی؟

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤