من هفته ۳۱ هستم . دیشب تا اومدم برم دستشویی نمیدونم ادرار بود چی بود یهو ریخت . ولی بعدش نه چکه نه نشت اینا نداشتم . نکنه کیسه آب باشه . کسی تجربه داره؟ ولی هیچ درد و مشکلی دارم . تکون جنین هم مثل همیشه اس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😐 کیسه اب پاره شه کل ابش تخلیه میشه ک خیلیه درحدی ک به تشکو کامل خیس میکنه ازطرفیم نشت باشه قطع نمیشه میاد هی بنظرم اگه خیلی بوده ابش برودکتر
قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم
من کیسه آبم پاره شد.اگه خدایی نکرده پاره بشه آبش خییییلی زیاده.اون چیزی که شما گفتی یعنی یه کم اواخر بارداری طبیعی یه نگران نباش ولی برا راحتی خیال خودت یه سری به دکترت بزن
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥