2777
2789
عنوان

عیدی من

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 26 پست
مصرع آخرو اشتباه نوشتی عزیزم... گفتا اگر برآید     البته شما خودت استادی اشتباه تایپی بود ...

راست میگی؛ 😜😜

داشتم آهنگ گوش‌ میدادم، حواسم نبود چی نوشتم😍

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم از شادی جون با اینهمه اطلاعات شعری بعیده    

نظر لطفته عزیزم!

بیمارم ، نیلو جان !
می دانم ،می بینی

می بینم ، میدانی
می ترسم ، می لرزم

از کارم ، رفتارم ، نیلو جان !
می دانم ، می بینی

گه گریم ،گه خندم
گه گیجم ،گه مستم

و هر شب تا روزش
بیدارم ، بیدارم ، نیلو جان !

می دانم ، می دانی
کز دنیا ، وز هستی

هشیاری ، یا مستی
از این یک ، و آن دیگر

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
سگ خط اخر چیه داستانش؟شما میخوای بری درخونه شون؟ به هر حال هرچی هست امیدوارم حل بشه  اگر هم ا ...

التماس نکردم دیدم نه با طلاق موافقه نه میاد. بریم زیر یه سقف به خودم پدر مادرم فشار میاد رفتم باهاش صحبت کردم گفتم حل کنیم اولش گفتم اگه نمیخوای بیا طلاق بگیریم دیدم داد و بیداد میکنه گفتم پس بریم مشاوره

نظر لطفته عزیزم! بیمارم ، نیلو جان ! می دانم ،می بینی می بینم ، میدانی می ترسم ، می لرزم از کا ...

عزیزم عاشق این طبع شعرتم یعنی      ... اینو خودت گفتی؟  

بخدا بعضی وقتا بهت حسودیم میشه منم خیلی دوس دارم شعر و شاعری رو ولی خب استعداد شعر گفتن و ب یاد آوردن شعرا در زمان مناسبشو ندارم

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
التماس نکردم دیدم نه با طلاق موافقه نه میاد. بریم زیر یه سقف به خودم پدر مادرم فشار میاد رفتم باهاش ...

امیدوارم حل بشه 

به هرحال شما جزییات رو بهتر میدونی 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
عزیزم عاشق این طبع شعرتم یعنی       ... اینو خودت گفتی؟     بخدا بعضی ...

ببین عزیزم!

از من به تو نصیحت خواهر؛

حتما مطالعه ت رو زیاد کن و با اشعار بزرگان فارسی آشنا شو.

این باعث میشه حالت بهتر شه و اعتماد به نفست بیشتر.

ببین عزیزم! از من به تو نصیحت خواهر؛ حتما مطالعه ت رو زیاد کن و با اشعار بزرگان فارسی آش ...

چشم حتما عزیزم 

من شعر خیلی دوس دارم و زیاد میخونم ولی تو حفظ کردن یکم ضعیفم... 

و اینکه اونایی ک حفظم در شرایط مناسبش یادم نمیاد هول میشم  

ولی حرفتو ب شدت قبول دارم خوندن اشعار بزرگان زبان فارسی ی حس خوبی ب آدم میده 

چشم حتما عزیزم  من شعر خیلی دوس دارم و زیاد میخونم ولی تو حفظ کردن یکم ضعیفم...  و اینکه ...

عزیزم! 😊😊

کارتو ادامه بده و ازشون توی دفتری بنویس.

موفق میشی عزیزم 😘

عزیزم! 😊😊 کارتو ادامه بده و ازشون توی دفتری بنویس. موفق میشی عزیزم 😘

ممنونم عزیزم انشااله...    

البته ب پای شما هرگز نمیرسم ولی سعی خودمو میکنم  

اومدم خونه پدرم اینا تازه بعد دوماه رفتم تواتاق لباسمو عوض کنم دیدم پدرم درمورد پسرم داره به برادرم میگه خل چمه اوناهم غش غش میخندن اینا دیگه کین دلم خیلی شکست اون از. شوهرم این از خانوادم دلم اونقدر. غصه داره شدم چوب دوسر. طلا اینا به خاطر. شوهرم به من و بچم سردی میکنن از اونور. شوهرم به خاطر. مشکلاتش با خانوادم یه جور. دیگه اذیتم میکنه دلیلم برایه تحمل مشکلاتم فقط و فقط اول خدا و بعد. پسرمه 

من اگرچه از اول زندگیم تنها بودم و اگرچه خیلی تنهایی کشیدم ولی میخوام محکم باشم من به جز خدا و پسرم به هیچکی احتیاج ندارم نه به محبت پدرمادرم نه بهعشق شوهر من باید. خیلی خیلی محکمباشم