2777
2789
عنوان

از چهار شنبه است خیلی دلگیرم

47 بازدید | 2 پست

سلام یه ذره خانوادام ارزش قاعل نیستن حال مامان بزرگم خراب بود باید میروفتن بابا مامانم یه شهر دیگه خیلی دورع از اینجا من همون روز صبح زود بیدار شدم و مادرم بساطشو جمع کرد من خلاصه بردن در مدرسه امتحان داشتم بعد من خودش میدونه هیچ وقت گوشیمو نمیبرم و مدیر نمیزاره خلاصه امتحان دادم امدم خونه منو بردن از کله صبح اونجا تکو تنها گذاشتن حالا این بمونه هرچی میگم با سرویسم دور تر میرم الان برم چیکار یه مشت فحشی خوردم رفتم امتحانو دادم امدم خونه مدرسه از جای که ما زندگی میکنیم یه نیم ساعتی دوره بعد امدم دیدم ده دفیقه که رفتم زنگ زده بود مادرم بعد من به خودم گفتم شاید دستش خورده دوباره ساعت 11 زنگ زده کلی فحش بارمکرده که چرا جوابمو نمیذی بهش میگم که من مدرسه بودم و خودت میذونی نمیزارن گوشی ببرم بازم همون موقعه که منو پیاذه کردی ده دقیقه بعد زنگ ردی خلاصه هیچی کلی فحش و حرف دلمو شکست

خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792