2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

1369 بازدید | 50 پست

سلام بچه ها من حدود یکساله ونیمه عروسی کردم الان حدود ۳ ماهه ک شوهرم نسبت ب رابطه با من بی میله و مشکل نعوظ هم داره یعنی تا میخواییم نزدیکی کنیم وبرم طرفش نعوظش از بین میره همشم از من ایراد میگیره ک مقصر تویی منو بی میل میکنی ولی من از این رفتارش خیلی ناراحتم میترسم پای زن دیگه ای در میون باشه ازمایشو همه چیشم سالم بوده 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

استرس،بی پولی،اعصاب خوردی نداره؟

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو این موارد پای زن دیگه هم وسط باشه این مشکل به وجود نمیاد. ریشه یابیش کنین 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

عزیزم فشار زندگی روشه ولی تو یکم خلاقیت به خرج بده لباس خواب خوجل موجل اتاق خوابو تزیین کن دلبری و حرف های عاشقانه❤

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘

همش ازم ایراد میگیره دلم شکسته ازش .نمیدونم هیچ مورد مشکوکی ام ازش ندیدم ک بگم خیانت میکنه .نمیدونم همه ازمایشاتشم سالم بوده اختلاف زیاد داریم جدیدا همش بحثمون میشه محبت کلامی خیلی ب من داره ولی حس میکنم منو بدون هیچ خواسته ای میخواد تا ازش یچیزی بخوام باهام چپ میفته بقول معروف زن بی خرجی هستم البته دوران نامزدی گربه رو دم حجله کشت و برای خرید دوتیکه لباس شب چله منو گریه انداخت ک چیه مامانت میگه بخر ندارمو این حرفا کلا برای من خیلی خسیسه و جدیدا متوجه شدم ک نعوظش وقتی میاد سمت من فروکش میکنه دختر زشتی هم نیستم بدهیکلم نیستم فقط فقط فکر میکنم محل کارش با کسی اشنا شده یا دلش پیش من نیست ولی خودش همش میگه من عاشقتم بدون تو میمیرم 

یا مشکل جسمی داره یا اعتیاد پای کسی وسط نیست خیالت جمع ولی امکان اعتیاد زیاده

ازمایشات سالمه اعتیادم نداره قلیونم بزور میکشه اونم سالی یکی دوبار

مشکل نعوظ ربطی به زن دیگه نداره گلم اگه بی میل باشه اصلا خودش پا پیش نمیزاره

نعوظش تا میخواد نزدیکی کنه از بین میره انگار ب من حساسیت داره

همش ازم ایراد میگیره دلم شکسته ازش .نمیدونم هیچ مورد مشکوکی ام ازش ندیدم ک بگم خیانت میکنه .نمیدونم ...

خب پس نعوظ داره در واقع 

باید از خودش بپرسی که مشکل از کجاست

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋