2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 50 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دختر گرمی بودم ولی الان با کاراش با حرفاش با خسیس بازیایی ک در حق من کرده دارم سرد و یخی میشم خودم متوجه میشم چقد بی تفاوت شدم 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
استفاده میکنه؟

اره یدونه ام امپول تستسترون داد ک میلشو بیشتر کنه گفت چون سالمه همین یدونه امپولو فقط بزنه

بنظرتون من براش تکراری نشدم .خودم فکر میکنم براش تکراری شدم و ازم دلزده شده  دیشب از خدا خواستم عجلمو نزدیک کنه چون توی زندگیش دیگه حتی اون عشق ک دلخوشی تمام لحظه های بی پولی بودم دیگه نیست فقط ادا درمیاره من ک عشق ازش ندیدم کلامی ک بدرد نمیخوره 

داروخانه وعطاریها پر از این قرصهای افزایش میل ج ن س ی هست هم ن ع و ظ رو طولانی میکنه هم زمان گرونم ن ...

ضرر نداره عوارضی چیزی نداره

دلم پره دیگه نمیدونم جز اینجا کسی وجایی ندارم درد دلمو بگم  یهوو پر شدم اخه شنیده بودم مردایی ک دوست دختر میگیرن نسبت ب زنشون اینطور میشن گفتم بهش منو نخواستی برو دنبال اونی ک میخوای منم جدا میشم میگه فقط تورو میخوام یعنی اصلا معمای ما جواب نداره انگار

میتونی باهاش صحبت کن بگو مشکلی هست باهم حلش میکنیم یکم نرمش کن توقع نداشته باش با یه بار صحبت جواب ب ...

توی این ۴ ماه همینکارو کردم نتیجه نداد

خب سوال پیچش کن تا بفهمی چرا بی میلش میکنی مثلا می ری طرفش چه حرکتی میکنی که دوس نداره  بالاخ ...

بهونه میاره دلیل موجهی من ندیدم اصلا تلاش نمیکنه فوری دلسرد میشه

تو این موارد پای زن دیگه هم وسط باشه این مشکل به وجود نمیاد. ریشه یابیش کنین 

هرچی فکر کردم و میکنم نمیدونم چکار میکنم اخه من اصلا کار بدی نمیکنم 

شوهرم منم تازگی اینجوری شده متوجه شدم چندباری تریاک مصرف کرده بشدت هم به من بی میل شده بشدت حالانمیدونم کسیوهم زیرنظرداره یانه.فکرمنم خیلی مشغوله دلیلشم نمیدونم😔

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
میگی بیا اینور تر میگه میلمو بردی 

اینابهونس

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔