2777
2789
عنوان

بچه دوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 90 پست
من تک فرزندم واقعا راضی نیستم مخصوصا بعد ازدواج اصلا احساس خلا داری  هرچند که تواینده همه یا ت ...

اینجوری بهتر  از خواهر و برادرین که هر روز دعوا دارن و عین دشمن میمونن.

خدایا شکرت❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خیلی خوب میشه،من همش تو این فکرم تا موقعی که پسرم بره کلاس اول،بااینکی که معلوم نیست ابجیشه یا د ...

اره خیلی خوبه خدا حفظ کنه برات 😍

تا اون بخواد بره مدرسه این یکی هم میره مهد ادم بیشتر به کاراشون میرسه  

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️

من خواهرشوهرم پسرش ۵ سالش بود دخترشو باردار شد.وقتی دخترش دنیا اومد پسرش رفت مدرسه.خواهرشوهرم اصلا راضی نیست اصلا بدرد هم نخوردن بچه هاش.اون یکی دردسر درس داشت اون یکی نوزاد بود.همش میگفت اگه میدونستم دومی رو ناخواسته باردار میشم خیلی زودتر میاوردم

بنظرم پنج سال خوبه یا نه سال اخه بچه اول که تازه بره مدرسه زمان میخوا واسه اموزشش

خخخخخ. جاری من بین بچه اول ودومش ۵ سال تفاوت سنی هس بچه کوچیکش ۱سال ونیم که بود ناخواسته باردار شد الان با کلی مکافات داره بزرگشون میکنه. پسر کوچیکش الان ۳ سالشه دخترش ۵ سال پسر بزرگش ۱۰ سالشه

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali
من تک فرزندم واقعا راضی نیستم مخصوصا بعد ازدواج اصلا احساس خلا داری  هرچند که تواینده همه یا ت ...

منم فقط،بخاطر دخترم ک تنهاست میخام یکی دیکه اگه بخاد بخاد بیارم...سخته  تنهاییی...دوستام هستن یدونه ان واقن عداب میکشن

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔