2777
2789
عنوان

بچه دوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 90 پست
مال من 4 سال اختلاف دارن ولی اشتباه کردم دومیو آوردم دردسراش خیلی زیاده

مثلا چیا؟ اذیت میکنم بچه ها؟

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تک فرزندم واقعا راضی نیستم مخصوصا بعد ازدواج اصلا احساس خلا داری  هرچند که تواینده همه یا ت ...

دقیقا همینه پدر مادر ی طرف خواهر برادرم جای خود واقعا لازمه

من پسرم ۳.۵ بود دخترم دنیا اومد.تو بارداری خیلی سخت نبود البته زیاد با شکمم برخورد داشت بعدم که دنیا اومد تا دو سه ماه اول خیلی حسادت میکرد و مدام باید حواسم بود اصلا جرات نمیکردم تنهاشون بزارم.ولی الان واقعا عالیه همبازی هستن.پسرم ۷.۵ دخترم ۴ سالشه.باهم تی وی میبینن حتی میرن برام خرید خیلی خوبه

برا بچه که هرچی تفاوت سنی کمتر باشه بهتره چون همبازی داره.ولی واسه مادر خیلی سخت میشه زیر ۵ سال.

من پسرم ۳ سالشه وقصد دارم دومی رو ۳-۴سال دیگه بیارم چون بچه من الان تنها نیس و خلا نداره هرروز با پسرعموهاش بازی میکنه، گفتم یزرگ بشه و منم ی ذره نفس بکشم ارشدمو بگیرم بعد یکی دیگ بیارم اونم چون دوس ندارم تو بزرگیاش تنها باشه چون پسردختر فامیل خواهربرادر نمیشن برا بچم

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali
به نظرم ۵ سال عالیه !  اگه کسی با اختلاف ۵ سال اوارده لطفا از تجربه اش بگه

آره خیلی خوب میشه،من همش تو این فکرم تا موقعی که پسرم بره کلاس اول،بااینکی که معلوم نیست ابجیشه یا داداشش😍😍باهم میریم دنبالش از مدرسه میاریمش😁❤

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

من ناخواسته دومی رو باردار شدم الان دخترم دوسالو دوماهشه پسرم چهارماه .شرایط خیلی سخته ولی راضیم دیگ ...

خدا کنه اینی که باردارم دختر باشه من و شوهرم عاشق دختریم پسرم ۲ سالشه   الان ۳ ماهه باردارم

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
دقیقا همینه پدر مادر ی طرف خواهر برادرم جای خود واقعا لازمه

اره خب هرچیزی جای خودشه البتع میگم الان چون همه خواهر و بردار دارن من اذیت شد. اما اینده فرق میکنه شرایط 

من خودم الان میگم یدونه که شوهرم پرتوقع نشه ولی اگه یکیو اوردم بتونم و شرایطش باشه دومیم میارم. دوستدارم خانوادم پرجمعیت تر بشه ن بخاطر تنهایی بچه اول یا خودم بخاطر اینکه خانوادمو وسعت بدم

برسه روزی که منم تیکر بزنم
چی اذیتت کرد تو بارداری یا بعدش💙

هردو.خداروشکر از داشتنشون .باهم بازی میکنن ودعواهم زیاد .خودم ناراحتی اعصاب گرفتم..اما ۵سال خیلی بهتره بچه اول بزرگتره وبهتر میفهمه 

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖