میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کابرگولین منم خوردم بد بود خییلی.دنبال داستینکس هسم خیییلی گشتم نبود ..داستینکس خوردی واقعا پرولاکتی ...
كابرگولين نه ي چيزه ديگ بود سعى ميكنم واست اسمشو پيدا كنم
اما ارع عزيزم حتى همين ماه پيش هم روز سوم پرى آز دادم نداشتم ديگه اولين درمان با داستينكس بود قوطي خيلي كوچولو بود ك فقط دو تا توش بود من چهارتاشو خوردم
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
چ خوب انشاءالله خوب بشی گلی.....چجوری ب هلال احمر بزنیم چی بگم اگ بگی مرسیتم😘
بزنگ بگو قرص داستینِکس دارین
اگه گف نه بگو کدوم داروخونه داره
خودشون راهنمایی میکنن
منم پرولاکتینم بالا بود حدود 4 ماه پیس دکتر واسم نوشت سخت پیدا کردم 2 تا دونه که خورده بودم فهمیدم باردارم دیگه نخوردم البته الان باز ازمایش دادم چون بچم سقط شد اگر باز پرولاکتینم بالا باشه باید بخورم باز
دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟