2789
عنوان

داستینکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 45 پست
چجوری  هلال احمر؟؟؟واقعا جواب میده واس پرولاکتین. ..بخدا خیلیییییی اذیتم واس پرولاکتین؟

من اهوازم داروهاى ناياب رو شنيدم هلال احمر دارع

عزيزم من س سال پيش پرولاكتينم بالا بود اما ن زياد  اون رو خوردم ولي مشابه ايرانيش هم هست اسمش يادم نيس اونم خوب بود اما من تهوع شديد ميگرفتم باهاش

انشالله ك خوب ميشي💕

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

من اهوازم داروهاى ناياب رو شنيدم هلال احمر دارع عزيزم من س سال پيش پرولاكتينم بالا بود اما ن زياد & ...

کابرگولین منم خوردم بد بود خییلی.دنبال داستینکس هسم خیییلی گشتم نبود ..داستینکس خوردی واقعا پرولاکتین خوب شد؟؟؟آرزوم بخورم از شر جوشا راحت بشم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کابرگولین منم خوردم بد بود خییلی.دنبال داستینکس هسم خیییلی گشتم نبود ..داستینکس خوردی واقعا پرولاکتی ...

كابرگولين نه ي چيزه ديگ بود سعى ميكنم واست اسمشو پيدا كنم 

اما ارع عزيزم حتى همين ماه پيش هم روز سوم پرى آز دادم نداشتم ديگه اولين درمان با داستينكس بود قوطي خيلي كوچولو بود ك فقط دو تا توش بود من چهارتاشو خوردم

من پريودى نامنظم داشتم

كابرگولين نه ي چيزه ديگ بود سعى ميكنم واست اسمشو پيدا كنم  اما ارع عزيزم حتى همين ماه پيش هم ر ...

منم پری نامنظم فق ی روز پری میشم بس صورتم خراب از جوش .دنبال داستینکس هسم...تاپیک نگا میکنم بعضیا گفتن فروشی داریم کامنت گذاشتم جواب نمیدن😔

منم پری نامنظم فق ی روز پری میشم بس صورتم خراب از جوش .دنبال داستینکس هسم...تاپیک نگا میکنم بعضیا گف ...

ببين بزنگ شماره 1490 داروياب اسم شهرتو ميگى بهت ميگه كجاها داره

منم پری نامنظم فق ی روز پری میشم بس صورتم خراب از جوش .دنبال داستینکس هسم...تاپیک نگا میکنم بعضیا گف ...

عزیزم من دیشب گرفتم

هلال احمر شهرمون زنگ زدم خودشون نداشتن

گف اخرین بار سهمیه داروخانه طالبی بود 

منم رفتم از اونجا گرفتم

۲ تا ۳۰ تومن

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
عزیزم من دیشب گرفتم هلال احمر شهرمون زنگ زدم خودشون نداشتن گف اخرین بار سهمیه داروخانه طالبی بود&n ...

چ خوب انشاءالله خوب بشی گلی.....چجوری ب هلال احمر بزنیم چی بگم اگ بگی مرسیتم😘

چ خوب انشاءالله خوب بشی گلی.....چجوری ب هلال احمر بزنیم چی بگم اگ بگی مرسیتم😘

بزنگ بگو قرص داستینِکس دارین

اگه گف نه بگو کدوم داروخونه داره 

خودشون راهنمایی میکنن

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

منم پرولاکتینم بالا بود حدود 4 ماه پیس دکتر واسم نوشت سخت پیدا کردم 2 تا دونه که خورده بودم فهمیدم باردارم دیگه نخوردم البته الان باز ازمایش دادم چون بچم سقط شد اگر باز پرولاکتینم بالا باشه باید بخورم باز 

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
قبل از اینکه اقدام کنم برای بارداری منم‌پرولاکتبنم بالا بود از این قرص اون موقع هم خوردم به تجویز د ...

بعدش باردار شدی ؟ مشکلی نداشتی؟

بله عزیزم نه اصلا مشکلی نبود

من بعد از سه تا قرص داستینکس باردار شدم ولی قلبش ایستاد بعضیا میگن ممکنه بخاطر پرولاکتین قلبش ایستاده باشه 

من بعد از سه تا قرص داستینکس باردار شدم ولی قلبش ایستاد بعضیا میگن ممکنه بخاطر پرولاکتین قلبش ایستاد ...

فکر نمیکنم اما بعد از مصرف قرص حتما باز باید ازمایش بدی که بدونی اومده پایین یا نه

حتما بعد از پایین اومدن پرولاکتین اقدام‌کن

فکر نمیکنم اما بعد از مصرف قرص حتما باز باید ازمایش بدی که بدونی اومده پایین یا نه حتما بعد از پایی ...

ای وای اگر پرولاکتین بالا باشه و باردار شی چی میشه؟ منتا الان 7 بار رابطه بدون جلوگیری داشتم