2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 19 پست
کتاب زبان شهاب اناری رو داداشم داره البته نطام جدیده . خیلی فرق نکرده من که نظام قدیمم از روش بخونم ...

اره بخون

اصلا بنظر من بیا نظام جدید

زیست ۱۵۰ص کمتره

لایک نکنید🙂‍↔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اگه رتبه خیلی خوب میخوای باید حتما مشاور داشته باشی عزیزم ولی در کل کتابای گاج نقره ای خوبه

مشاور تحصیلی؟؟؟

چ کمکی به من میکنه؟؟؟؟

والا میخوام رتبم در حدی باشه که پزشکی پیام نور قبول بشم.شما میدونی شهریه اش چقده؟؟و حداقل رتبه؟؟؟

مشاور تحصیلی؟؟؟ چ کمکی به من میکنه؟؟؟؟ والا میخوام رتبم در حدی باشه که پزشکی پیام نور قبول بشم.شما ...

ببین کسایی که مدرسه نمیزن و میخوان کنکور بدن چه شما که غیر حضوری میخونین چه کسایی که سال دومشونه برای اینکه راه و چاه رو یاد بگیرن حتما مشاور میخوان

پزشکی پیام نور نداریم عزیزم

پزشکی دولتی و ازاد هس

ازاد شخریش سالی حدود ۳۰ میلیونه

لایک نکنید🙂‍↔️

دولتی که رایگان ازاد حدود ۱۳ تومن که تا اخر ۷سال زیادترم میشه

سلام عزیزم، شما از رشته دندان راضی هستین؟ با خون و .. مشکلی نداشتین از روز اولی که دانشجوی این رشته شدین؟

میدونم هوامو داری.....