میلک_شیک مدیر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 8033 عنوان کنکوریا | مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 19 پست اگه راجع به دندان پزشکی پزشکی سوال دارین بپرسین تا اونجا که بتونم برا انتخاب رشته کمکتون میکنماز رشته های دیگه خبر ندارم لایک نکنید🙂↔️ 1398/05/20 | 17:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 8033 کتاب زبان شهاب اناری رو داداشم داره البته نطام جدیده . خیلی فرق نکرده من که نظام قدیمم از روش بخونم ... اره بخوناصلا بنظر من بیا نظام جدیدزیست ۱۵۰ص کمتره لایک نکنید🙂↔️
8272marmary عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 1239 دولتی پزشکی حدود ۱۴۰۰ نهایتا میتونی بیاری عزیزم ممنون عزیزم😘😘 میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟ الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن❤️❤️❤️
تنهاممممم عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 292 شما اگه رتبه خیلی خوب میخوای باید حتما مشاور داشته باشی عزیزم ولی در کل کتابای گاج نقره ای خوبه مشاور تحصیلی؟؟؟چ کمکی به من میکنه؟؟؟؟والا میخوام رتبم در حدی باشه که پزشکی پیام نور قبول بشم.شما میدونی شهریه اش چقده؟؟و حداقل رتبه؟؟؟
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 8033 مشاور تحصیلی؟؟؟ چ کمکی به من میکنه؟؟؟؟ والا میخوام رتبم در حدی باشه که پزشکی پیام نور قبول بشم.شما ... ببین کسایی که مدرسه نمیزن و میخوان کنکور بدن چه شما که غیر حضوری میخونین چه کسایی که سال دومشونه برای اینکه راه و چاه رو یاد بگیرن حتما مشاور میخوانپزشکی پیام نور نداریم عزیزمپزشکی دولتی و ازاد هسازاد شخریش سالی حدود ۳۰ میلیونه لایک نکنید🙂↔️
هانی978 عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 240 دولتی که رایگان ازاد حدود ۱۳ تومن که تا اخر ۷سال زیادترم میشه سلام عزیزم، شما از رشته دندان راضی هستین؟ با خون و .. مشکلی نداشتین از روز اولی که دانشجوی این رشته شدین؟ میدونم هوامو داری.....