2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید تا چند سال پیش دانشگاهای بین الملی بدون کنکور رشته هتی پزشکی و دندون رو میپذیرفتن یعنی پولی بود . هنوزم هست همچین چیزی . 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
ببخشید تا چند سال پیش دانشگاهای بین الملی بدون کنکور رشته هتی پزشکی و دندون رو میپذیرفتن یعنی پولی ب ...

بدو کنکور نیس عزیزم

بین الملل زاهدان که دیگه اخرین دانشگاهه تا حدود ۳۸۰۰ قبول میکنن

لایک نکنید🙂‍↔️

من ریاضی و زبانم در حد صفره . چه جوری بخونم که الاقل تا 50 درصد بیارم . ولی عربی و دینی و شیمی رو میتونم تا 70 بزنم . گیرم فقط این دوتاست . 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
دولتی که رایگان ازاد حدود ۱۳ تومن که تا اخر ۷سال زیادترم میشه

ترمی ۱۳ تومن😱

برای اینکه دولتی قبول بشی رتبت باید چند باشه

کلا پزشکی قبول بشی چی

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عزیزم من مدرسه نمیرم

کلاس دهمم ولی هیچی نخوندم.همینجوری غیر حضوری.خودش بهم نمره میده

خواستم ببینم اگه بخوام داخل خونه درس بخونم از چ سیدی یا کتابایی استفاده کنم که درسو کامل بهم آموزش بده

آلا خوبه

من ریاضی و زبانم در حد صفره . چه جوری بخونم که الاقل تا 50 درصد بیارم . ولی عربی و دینی و شیمی رو می ...

برای زبان دو تا کتاب 

یکی متن شهاب اناری

یکی زبان کنکور شهاب اناری

این دو تا رو بگیر خودت بخون بهت بالای ۹۰ درصد میده

برای ریاضی مهر و ماه بگیر اگه مشکلی داشتی اون مبحث رو فیلمش داخل اپارات هس اونو ببین لااقل تا ۵۰ بهت درصد میده

لایک نکنید🙂‍↔️

عزیزم من مدرسه نمیرم کلاس دهمم ولی هیچی نخوندم.همینجوری غیر حضوری.خودش بهم نمره میده خواستم ببینم ...

شما اگه رتبه خیلی خوب میخوای باید حتما مشاور داشته باشی عزیزم

ولی در کل کتابای گاج نقره ای خوبه

لایک نکنید🙂‍↔️

برای زبان دو تا کتاب  یکی متن شهاب اناری یکی زبان کنکور شهاب اناری این دو تا رو بگیر خودت بخ ...

کتاب زبان شهاب اناری رو داداشم داره البته نطام جدیده . خیلی فرق نکرده من که نظام قدیمم از روش بخونم ؟؟؟