میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7999 عنوان کنکوریا 312 بازدید | 19 پست اگه راجع به دندان پزشکی پزشکی سوال دارین بپرسین تا اونجا که بتونم برا انتخاب رشته کمکتون میکنماز رشته های دیگه خبر ندارم لایک نکنید🙂↔️ 1398/05/20 | 17:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
8272marmary عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 1239 شهریه هر ترم چقد میشههم آزاد هم دولتی میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟ الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن❤️❤️❤️
مهلقا66 عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 4340 ببخشید تا چند سال پیش دانشگاهای بین الملی بدون کنکور رشته هتی پزشکی و دندون رو میپذیرفتن یعنی پولی بود . هنوزم هست همچین چیزی . خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7999 ببخشید تا چند سال پیش دانشگاهای بین الملی بدون کنکور رشته هتی پزشکی و دندون رو میپذیرفتن یعنی پولی ب ... بدو کنکور نیس عزیزمبین الملل زاهدان که دیگه اخرین دانشگاهه تا حدود ۳۸۰۰ قبول میکنن لایک نکنید🙂↔️
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7999 شهریه هر ترم چقد میشه هم آزاد هم دولتی دولتی که رایگانازاد حدود ۱۳ تومن که تا اخر ۷سال زیادترم میشه لایک نکنید🙂↔️
مهلقا66 عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 4340 من ریاضی و زبانم در حد صفره . چه جوری بخونم که الاقل تا 50 درصد بیارم . ولی عربی و دینی و شیمی رو میتونم تا 70 بزنم . گیرم فقط این دوتاست . خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
8272marmary عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 1239 دولتی که رایگان ازاد حدود ۱۳ تومن که تا اخر ۷سال زیادترم میشه ترمی ۱۳ تومن😱برای اینکه دولتی قبول بشی رتبت باید چند باشهکلا پزشکی قبول بشی چی میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟ الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن❤️❤️❤️
شيييريين عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3066 رتبه ۴۰۰۰ منطقه دو پزشکی دارو یا دندون میاره؟ ازاد یا پردیس مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍
تنهاممممم عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 292 عزیزم من مدرسه نمیرمکلاس دهمم ولی هیچی نخوندم.همینجوری غیر حضوری.خودش بهم نمره میدهخواستم ببینم اگه بخوام داخل خونه درس بخونم از چ سیدی یا کتابایی استفاده کنم که درسو کامل بهم آموزش بدهآلا خوبه
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7999 من ریاضی و زبانم در حد صفره . چه جوری بخونم که الاقل تا 50 درصد بیارم . ولی عربی و دینی و شیمی رو می ... برای زبان دو تا کتاب یکی متن شهاب انارییکی زبان کنکور شهاب اناریاین دو تا رو بگیر خودت بخون بهت بالای ۹۰ درصد میدهبرای ریاضی مهر و ماه بگیر اگه مشکلی داشتی اون مبحث رو فیلمش داخل اپارات هس اونو ببین لااقل تا ۵۰ بهت درصد میده لایک نکنید🙂↔️
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7999 ترمی ۱۳ تومن😱 برای اینکه دولتی قبول بشی رتبت باید چند باشه کلا پزشکی قبول بشی چی دولتی پزشکی حدود ۱۴۰۰ نهایتا میتونی بیاری عزیزم لایک نکنید🙂↔️
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7999 رتبه ۴۰۰۰ منطقه دو پزشکی دارو یا دندون میاره؟ ازاد یا پردیس دندون نولی دارو ممکنه پردیس بیاره لایک نکنید🙂↔️
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7999 عزیزم من مدرسه نمیرم کلاس دهمم ولی هیچی نخوندم.همینجوری غیر حضوری.خودش بهم نمره میده خواستم ببینم ... شما اگه رتبه خیلی خوب میخوای باید حتما مشاور داشته باشی عزیزمولی در کل کتابای گاج نقره ای خوبه لایک نکنید🙂↔️
مهلقا66 عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 4340 برای زبان دو تا کتاب یکی متن شهاب اناری یکی زبان کنکور شهاب اناری این دو تا رو بگیر خودت بخ ... کتاب زبان شهاب اناری رو داداشم داره البته نطام جدیده . خیلی فرق نکرده من که نظام قدیمم از روش بخونم ؟؟؟ خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.