2777
2789
عنوان

سرطان سینه😭😦

847 بازدید | 17 پست

بچه ها من همش توهم دارم ک سرطان سینه دارم 

علائم خاصیم ندارم فقط بگم ک اندازه دوتا سینم کامل مث هم نیس و اینک پوست سینمم هی پوست پوست میشه ۱۹سالمم هس😭😭😭 چیکارکنم

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر ماموگرافی الکی هم برای خودت دنبال مریضی نباس

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود

آخه توهم برای چی دختر خوب بیکاریا😁.ولی در کل هر کسی که هیچ علائمی هم نداره باید سالی یک بار بره پیش جراح تا براش معاینه کنه و اگه نیاز بود سونو بنویسه.من خودم ۶ ماه یبار سونو میدم

اینا که نشد علامت سرطان سینه سینه های همه بزرگ و کوچیکه مگه تو آشناهاتون کسی داره؟

نه کسی نداره بجز خالع بابام البته 

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
برو دکتر ماموگرافی الکی هم برای خودت دنبال مریضی نباس

میگن ماموگرافی برا زنای بالای۴۰ساله و برای زیر۴۰ باعث تحریک غدد میشه

روانشناسی؟خودت ببین بایدچیکارکنی اول بروچکاب ویادبگیرمعاینه کنی خودتابعدم دیگه ازفکربیماری بیابیرون ...

ن دانشجوام

میگن ماموگرافی برا زنای بالای۴۰ساله و برای زیر۴۰ باعث تحریک غدد میشه

بلاخره تشخیص میدن نهایت سونو میدی و دکتر بررسی میکنه بهتر سرخود الکی براخودت مریضی تشخیص بدی 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
بلاخره تشخیص میدن نهایت سونو میدی و دکتر بررسی میکنه بهتر سرخود الکی براخودت مریضی تشخیص بدی 

اره