glisten_m مدیر عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 6465 عنوان سرطان سینه😭😦 | مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 17 پست بچه ها من همش توهم دارم ک سرطان سینه دارم علائم خاصیم ندارم فقط بگم ک اندازه دوتا سینم کامل مث هم نیس و اینک پوست سینمم هی پوست پوست میشه ۱۹سالمم هس😭😭😭 چیکارکنم Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈 1398/05/20 | 16:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
glisten_m مدیر استارتر عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 6465 خوب نگران نباش البته اگه دوس داری مطمین شی برو دکتر ولی خودت تو حموم هردورو همزمان ماساژ بده ببین با ... ماساژ دادم ولی چیزی نیسی سری بافت ک تقریبا پشت همه ینی مث غده نی Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
shkybba عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 181 سلام عزیزم الان دیدم تاپیکتو منم توهم زدم چیشدی تو رفتی دکتر؟
فرزانه_جباری عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 727 سرطان سینه رو فقط باید زیر نظر بهترین دکتر درمان کنی که خدایی نکرده دوباره برنگردهمن کلینیک هرا رو میشناسم که کارش تو این زمینه بهترینهسایت کلینک هرا :https://heraclinic.ir/۶۶۹۳۳۸۶۹