2789
عنوان

شوهرم میگه

391 بازدید | 23 پست

خیلی لاغر شدم قبلا ۷۲کیلو بودم الان ۶۱کیلو هستم قدمم ۱۶۸ شوهرم میگه اگه چاق نشی نمیام سمتت منم وقتی زیاد میخورم شکمم بزرگ میشه بهش میگم بزار برم باشگاه میگه نه چیکار کنم

اه باز این ادا اطوار مردا.برو متخصص تغذیه

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان متناسبی که قبلا جاق بودی. برا سلامتیت خوب نیست عزیزم محلش نذار.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

با دمپایی ابری خیس بزن در دهنش😑 یعنی چی نمیام سمتت؟ بگو از خداتم باشه یه تیکه جواهرم من

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸

الان خوش اندامی 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

عزیزم نسبت ب قدت تازه همین الانشم یکم تپلی هستی..ولی خب بهش وزنت رو نشون نده بگو باشه من دیگه جلوی خودمو نمیگیرم ک لاغر بشم اما در حقیقت نذار اضافه وزن بگیری..سلامتیت چی میشه پس؟؟😕

نباید با اون چیزی ک خود واقعیته مشکل داشته باشه😒

از صورت و با سن و سینه خیلی لاغر شدم همه میگن

خب چون قبلا وزنت زياد بوده الان كه يكم كم شدي همه متوجه ميشن اگر نه در كل قبلا چاق بودي الان هم متناسبي لاغر نيستي 

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️

بهش بگو الان وزنم متناسبه اگه الان چاق بشم دو روز ديگه كه پير شدم همه جام اويزون ميشه ازم دوست داري زن اينطوري؟ 

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️