2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 23 پست
میگه وقتی ۶۸بودی خوب بودی

میگفتی الانم خوبم چقد رو میدید به شوهراتون الان اون بی نقصه؟؟ اوف بندازینشون تو قسط و قرض و وام اصلا نتونن نفس بکشن تا بخوان گیر بدن به این چیزا

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از صورت و با سن و سینه خیلی لاغر شدم همه میگن

غذاتو بخور ، نان کم بخور،فقط شبا سالاد بخور ...شکم نمیاری وزنتم برمیگرده

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...      
عزیزم نسبت ب قدت تازه همین الانشم یکم تپلی هستی..ولی خب بهش وزنت رو نشون نده بگو باشه من دیگه جلوی خ ...

كجا تپله😑😑😑😑كاملا نرماله تازه تا ٦٥ هم ميتونه باشه

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....