2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 176 پست
شوهرت نباید چیزی بگه تعیین جنسیت با ایشونه. ولی تو رو خدا غصه نخور. شاید مصلحته

ن کلا جنسیت بچه براش فرقی نداره منم ک باورم نمیشه کلادپرسم میگم مصلحت چرا فقط برا من اینجوریه 😑

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دخترمن درست درنیومد پسر شد

درحالیکه دختره الانم سه سالشه خخخخ

حتی یادمه موقعی ک باردار بودم پسر گف ولی بچم دختره

برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
کی حامله شدی

بادار نیستم قرار برج 6اقدام کنم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

مهر....۱۷ سال

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
۱۸هفته گفت دختره  ولی من امیدوارم ک اشتباه کرده باشه بحق این روز عزیزبخدا ک اصلا نمی تونم باور ...

من خودم اصلا برام مهم نیست.دوروبریا و شوهرم خیلی عشق پسرن.همه میگن انشاالله این یکیت پسر باشه من بدم میاد مثلا میخوان ترحم کنن و دل بسوزونن ولی برای خودم اصلا مهم نیست اون که در هر صورت ازدواج میکنن و میرن خونه خودشون حالا چه دختر باشه و چه پسر.با این تفاوت که دختر دلسوزتره.هرچی خدا بخواد همون میشه.انشاالله حاجت دل شما رو هم خدا بده.

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
ایشالله پسر و سالم میشه خواهر من هم اول گفتن دختره بعد گفتن پسره.توکل بخدا

خدا کنه بخدا نمی تونم باورکنم ک اصلا به پسر کوچلو نداشته باشم از خیلی وقت پیش ک حامله نبودم کفش و چند دست سیسمونی پسرونه گرفتم خدا کنه بدون استفاده نمونه 😖

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
کی حامله شدی

عزیزم برج 6 میخوام اقدام کنم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
من خودم اصلا برام مهم نیست.دوروبریا و شوهرم خیلی عشق پسرن.همه میگن انشاالله این یکیت پسر باشه من بدم ...

اره بخدا راس میگی ولی حرفای دوروبریاادمو اتیش میزنه😔

براشادی دلم صلوات میفرستی؟