2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 176 پست
من خودم اصلا برام مهم نیست.دوروبریا و شوهرم خیلی عشق پسرن.همه میگن انشاالله این یکیت پسر باشه من بدم ...

بخدااا بغییر شوهرم همه حرفات حرف دل منه همه مخوانند ترحم کنند یه جوری صحبت میکنندک انگارچ اتفاق بدی افتاده همش بهم میگندان شاالله پسره 🙁هنو ب هیچکی نگفتم رفتم سنو تحمل حرفاشون ندارم خودمم چون خیلی برام مهم بود ب اندازه کافی دل شکسته ام 😔

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
برای دخترمن درست درنیومد پسر شد درحالیکه دختره الانم سه سالشه خخخخ حتی یادمه موقعی ک باردار بودم پ ...

واقعا؟

من دنبال مثال نقض هستم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره بخدا راس میگی ولی حرفای دوروبریاادمو اتیش میزنه😔

بدم میاد از احساس ترحمشون یه جور میگن ایشاالله این پسر باشه که انگار دختر خار داره.والااا دیوونه شدم.از ترسم جرات ندارم برم سونو

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
بدم میاد از احساس ترحمشون یه جور میگن ایشاالله این پسر باشه که انگار دختر خار داره.والااا دیوونه شدم ...

دقیقا شرایط منو داری درکت میکنم ان شاالله خدادلتوشادکنه

براشادی دلم صلوات میفرستی؟
بخدااا بغییر شوهرم همه حرفات حرف دل منه همه مخوانند ترحم کنند یه جوری صحبت میکنندک انگارچ اتفاق بدی ...

نمیگم غصه نخور چون میدونم نمیشه

اما دوست منم چهارمیشو بارداره

طفلی همیشه دم ب گریه اس از بس زخم زبونش میزنن....

اما چاره چیه

جز راضی بودن ب رضای خدا

من خودم ی دختر دارم ک سالی یبار باید جراحی بشه،همش میگم کاش سالم بود....

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡
نمیگم غصه نخور چون میدونم نمیشه اما دوست منم چهارمیشو بارداره طفلی همیشه دم ب گریه اس از بس زخم زب ...

اخی چرا عزیزم

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
دقیقا شرایط منو داری درکت میکنم ان شاالله خدادلتوشادکنه

ممنون عزیزم همچنین شما هم به مراد دلت برسی.شما چندتا بچه داری؟؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
بخدااا بغییر شوهرم همه حرفات حرف دل منه همه مخوانند ترحم کنند یه جوری صحبت میکنندک انگارچ اتفاق بدی ...

مهم شوهرته که براش فرقی نداره.من اگه شوهرم اینطور نمیگفت حرف بقیه رو اصلا به حساب نمیوردم

اخی چرا عزیزم

مشکلش فیزیکیه 

۴ سالشه و تا ۲۰ سالگی دست کم جراحی داره

نمیگم غصه نخور چون میدونم نمیشه اما دوست منم چهارمیشو بارداره طفلی همیشه دم ب گریه اس از بس زخم زب ...

دیگه مصحلت همینه منم سعی میکنم کنار بیام اما شرایط چهارمی ندارم  ان شاالله خدا گل دخترشما رو هم خیلی زود خوب کنه 

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍