سلام بچه ها خیلیا دیدم پرسیدم تو نینی سایت علائم نمیدونم چی ینی بچم چیه؟ازتقویم چینی استفاده کنید اگه بلدنیستید بگیدمن میگم شوهرمو گرفتم خواهرشوهرمو پسر داییشو مادرمو همشون درست بود جنسیتشون بش ایمان اوردم😐 جوریه ک ماهی ک حامله شدی وسنی ک حامله شدی رو میبینی جنسیت رومیگه😐خدایی واس هرکس گرفتم درست بوده نمیگم صددرصد ۹۰ درصداشتباه نمیکنه😁 واس شماگفتم بزارم
قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم
من خودم اصلا برام مهم نیست.دوروبریا و شوهرم خیلی عشق پسرن.همه میگن انشاالله این یکیت پسر باشه من بدم ...
بخدااا بغییر شوهرم همه حرفات حرف دل منه همه مخوانند ترحم کنند یه جوری صحبت میکنندک انگارچ اتفاق بدی افتاده همش بهم میگندان شاالله پسره 🙁هنو ب هیچکی نگفتم رفتم سنو تحمل حرفاشون ندارم خودمم چون خیلی برام مهم بود ب اندازه کافی دل شکسته ام 😔
برای دخترمن درست درنیومد پسر شد درحالیکه دختره الانم سه سالشه خخخخ حتی یادمه موقعی ک باردار بودم پ ...
واقعا؟
من دنبال مثال نقض هستم
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود ♡قیصرامین پور♡
اره بخدا راس میگی ولی حرفای دوروبریاادمو اتیش میزنه😔
بدم میاد از احساس ترحمشون یه جور میگن ایشاالله این پسر باشه که انگار دختر خار داره.والااا دیوونه شدم.از ترسم جرات ندارم برم سونو
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
بخدااا بغییر شوهرم همه حرفات حرف دل منه همه مخوانند ترحم کنند یه جوری صحبت میکنندک انگارچ اتفاق بدی ...
نمیگم غصه نخور چون میدونم نمیشه
اما دوست منم چهارمیشو بارداره
طفلی همیشه دم ب گریه اس از بس زخم زبونش میزنن....
اما چاره چیه
جز راضی بودن ب رضای خدا
من خودم ی دختر دارم ک سالی یبار باید جراحی بشه،همش میگم کاش سالم بود....
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود ♡قیصرامین پور♡
دقیقا شرایط منو داری درکت میکنم ان شاالله خدادلتوشادکنه
ممنون عزیزم همچنین شما هم به مراد دلت برسی.شما چندتا بچه داری؟؟
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
بخدااا بغییر شوهرم همه حرفات حرف دل منه همه مخوانند ترحم کنند یه جوری صحبت میکنندک انگارچ اتفاق بدی ...
مهم شوهرته که براش فرقی نداره.من اگه شوهرم اینطور نمیگفت حرف بقیه رو اصلا به حساب نمیوردم