2777
2789

من ناخواسته باردار شدم پسرم دو سالشه!

الان از دوستم شنیدم که دوتا از دوستاش بدون هیچ درد و خونریزی بچه تو شکمشون مرده!

من زیاد حرکتی حس نمیکنم روزای اول ۱۵ هفته هستم سر پسرم ۱۳ هفته حس میکردم

تجربه همچین سقطی داشتین؟ بدون درد و خون ریزی؟؟ چند هفته بودین؟ 

جفتت چیه؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ان تی گفت لولائینگ

برا پنپ تو ان تی گف قدامی لولاینگ

بخاطر هپین لولاینگ بودنش گف نزدیکی نکنم

به شما چی گف؟ گف استراحت کنی؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

مال من تو شکمم مرد ۱۵ هفته بود.یه شب رفتم سونو گفت بچه ات نمیچرخه ببینم چجوریه وضعیتش ولی قلبش میزنه فرداش رفتم گفت دیگه قلبش نمیزنه. ولی تا لحضه ای که از شکمم بیاد بیرون تکوناشو حس میکردم مرده بود ولی حس میکردم اونا حرکات خودش نبود من تکون میخوردم اونم تکون میخورد جسم بی جونش.... البته اینم بگم بچه من مشکلات زیادی داشت دکتر گفت بگوخدایا شکرت که خودش مرد....

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
بچه ها منم خيلي نگرانم هفته ٢١ ام اما اصلا حركتاشو حس نميكنم تا قبلا در حد نبض بود چند هفته اس اصلا

برو سونو. تپلی؟شکمت چربی داره؟

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
مال من تو شکمم مرد ۱۵ هفته بود.یه شب رفتم سونو گفت بچه ات نمیچرخه ببینم چجوریه وضعیتش ولی قلبش میزنه ...

درد و خونریزی نداشتی؟ 

چه مشکلاتی داشت تو سونو ان اتی گفته بود مشکل داره؟ درد خون ریزی چی؟

من هیجده هفته متوجه شدم،،،نگران نباش عزیزم هربچه یجوریه،،،،فقط جگرنخور اخه من توبهداشت که بودم یه خانومه میگفت فقط جگرخورده جنین تو شکمش سنکوب کرده بدون هیچ علایمی حتی خونریزی هم نداشته وقتی گفت رفتم سونو گفته جنین ایست قلبی کرده،،،،خب هرکسی یجوره منم قبل اینکه اینداستانو بشونم تو یه ماه سه بار جگرخوردم ولی بعدش دیگ نه

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡