2777
2789
عنوان

کیا بدون هیچ اعلائمی بچه تو شکمشون مرده؟ چند هفته بودین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20681 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ۱۸ هفته مرده بود؟ چه اعلائمی داشت؟ 

نه خدانکنه،،،بچم زنده عزیزم الان ببست هفته هستم،،،ننظورم اینبود شماهنوز پونزده هفته هستی زیاد نگران نباش،

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡
بچه ها منم خيلي نگرانم هفته ٢١ ام اما اصلا حركتاشو حس نميكنم تا قبلا در حد نبض بود چند هفته اس اصلا

نگران نباش منم از هفته 21 حس کردم.... تازه جفتم قدامیه... از هفته 28 حرکات جنین مهمه

خیلی ها لایق محبت هاتون نیستن... مراقب باشید.. 
نه خدانکنه،،،بچم زنده عزیزم الان ببست هفته هستم،،،ننظورم اینبود شماهنوز پونزده هفته هستی زیاد نگران ...

اها فک کردم ۱۸ هفته متوجه شدی که اتفاقی افتاده 

انشالله به سلامتی دنیا بیاد

سعی کن وسیله سنگین بلند نکنی تا جای که میتونی دراز بکش به جای نشسته باشی توالت فرنگی استفاده کن ترجی ...

عزیزم نگران نباش بیشترمادرااز نورزده هفته حرکات جنین رو متوجه میشن،،،شنیدم که بچه پسر کمترتکون میخوره،

من سر بارداری اولم توی 17 هفتگی لک دیدم... رفتک سنو بهم گفت بچه مرده.... توی 13 هفتگی...  رفتم بیمارستان تا صبح خوش سقط شد.... علتم نداشت... فقط ان تی بالا بود بود ک سل فری داده بودم گفت خوبه

خیلی ها لایق محبت هاتون نیستن... مراقب باشید.. 
سعی کن وسیله سنگین بلند نکنی تا جای که میتونی دراز بکش به جای نشسته باشی توالت فرنگی استفاده کن ترجی ...

احتمال داره جفت بره بالا؟ یا اخر لولاینگ میمونه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
اها فک کردم ۱۸ هفته متوجه شدی که اتفاقی افتاده  انشالله به سلامتی دنیا بیاد

فدات،،،انشالله همه مادرابسلامتی فرزندی سالم بدنیا بیارن ،همچنین من و شما،ودوستان باردار نی نی سایت 

درد و خونریزی نداشتی؟  چه مشکلاتی داشت تو سونو ان اتی گفته بود مشکل داره؟ درد خون ریزی چی؟

درد و خونریزی نداشتم نه. ولی اون شبی که بچه مرده بود و من نمیدونستم تب کردم تا صبح. صبحم پاشدم مامانم گفت صورتت و چشمات خیلی ورم کرده.اره ان تی گفته بود تو شکمش کیست داره.ولی خط پشت گردنش خوب بود تیغه بینیشم خوب بود.آزمایش غربالگری هم خوب بود سندرم اینا نداشت.من بخاطر کیستش رفتم دکتر گفت باید بری آنومالی. که رفتم شب بود گفت نمیچرخه ببینم وضعیت کیستش چجوری برو فردا بیا.گفتم قلبش میزنه؟گفت اره اینم صداش. که دیگه فرداش گفت نمیزنه و مغز و نخاع مشکل داره و باسنش سوراخه.سرش خیلی بزرگه.کیستش مربوط به روده و مثانه اس....

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐