2777
2789
عنوان

زودپز چی بخرم ؟

11832 بازدید | 108 پست

زودپزم خراب شده . نمیخوام پول زیادی بابت خرید بدم.الان تفال 2 و نیم شده ! چه خبره !!!!

میشه زودپر خوب و البته با قیمت مناسب بهم پیشنهاد بدید؟

دست های خدا پر از معجزه است ... آرزوئی کن .... شاید بزرگترین آرزوی تو ؛ کوچکترین معجزه ی او باشد ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان زودپز زیر۸۰۰نداریم عزیزم.اونم سایز کوچیک.فک کنم ۶لیتری بود۸۰۰

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
ایرانی هم باشه ولی مطمئن و با کارایی خوب هم فرقی برام نمیکنه

از این دسته قرمزا هست رو درش عکس گله آلمانیه عالیه قیمتشم خوبه

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
خوب چرا زود پز ؟ مگه تو قابلمه نمیزارید بپزه؟

نه میگن تو زمان زیاد پخت و پز ارزش غذایی مواد از دست میره

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

من زودپزم نباشه نمیتونم زندگی کنم تا این حد 😂😂

الان زودپز زیر۸۰۰نداریم عزیزم.اونم سایز کوچیک.فک کنم ۶لیتری بود۸۰۰

ایرانی؟

حالا باز 800 خوبه 

مارکای معتبر 2 و 3 به بالان

دست های خدا پر از معجزه است ... آرزوئی کن .... شاید بزرگترین آرزوی تو ؛ کوچکترین معجزه ی او باشد ...

من دسینی طرح بلما دارم خییلی راضیم

البته مال جهازمه،واسه ۶ سال پیش قیمت الانشو نمیدونم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
از این دسته قرمزا هست رو درش عکس گله آلمانیه عالیه قیمتشم خوبه

اسمشو نمیدونی

چی سرچ کنم بیاد

ایرانی؟ حالا باز 800 خوبه  مارکای معتبر 2 و 3 به بالان

اره ایرانی بود پرسیدم.

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین