2777
2789
عنوان

بازی معمایی

914 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها حوصلم سررفته یه بازی اندروید که تم معمایی داره بهم معرفی کنید بریزم بازی کنم؟

الانم سرکارم مثلااااااا

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
از این مدلها که باید وسایلی که خواسته تو تصویر پیدا کنی دوست داری؟ انگلیسیت هم قوی میشه

اره فک کنم خوب باشه

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کوییز اف کینگ

نه تکراری شده این بازی

بازی تو سبک فرار از اتاق و اینا میخوام بیشترشو بازی کردم یه بازی جدید میخوام

Hidden city Escape roomسبک معمایی فراری

اسکیپ روم خیلی انواع مختلفی داره

اما اولی رو بازی نکردم حتما بازی میکنم

سپاس بیکران

سلام خوبی چرا داستان عاشقیتو نصفه نوشتی من میخوندم 

سلام مرسی تو خوبی؟

دیدم استقبال نشد دیگه ادامه ندادم 

کوئیز اف کینگ

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 
خو یه تاپیک بزن بنویس ادامش یا از اول کپی کن اونجا من دوست دارم خو😍😘 دو هفته دیگه زایمانمه دلمو نش ...

الهی عزیزمممم

ایشالا نی نی کوچولوت بسلامت بدنیا بیاد و قدمش خیر باشه براتون

بخاطر توام که شده حتما اینکارو میکنم